Clarisonic Mia 2.


De Clarisonic Mia 2 is een apparaat waar ik al heel veel goeds over heb gehoord. Dit apparaat zorgt er voor dat je je gezicht optimaal kan reinigen. Naast de Clarisonic Mia 2 is er ook nog de Clarisonic PRO. Het grootste verschil tussen deze twee apparaten is dat de Mia 2 veel kleiner is waardoor hij dus ook gemakkelijk mee is te nemen op reis. 


Mijn Clarisonic Mia 2 komt van FreshWaterValley en wanneer je daar besteld krijg je meteen een adapter meegestuurd. De Clarisonic heeft namelijk geen Nederlandse oplader, maar de webshop stuurt deze meteen mee zodat je hem direct kan gaan gebruiken. Heel erg fijn natuurlijk, want zo hoef je daar niet eerst zelf naar te zoeken.

Naast deze extra adapter bevat de doos de Clarisonic zelf, de gewone oplader, een cleanser en een handig doosje waarin je het apparaat kan opbergen en mee kan nemen. Om het gekozen opzetborsteltje te beschermen zit hier nog een doorzichtig kapje over heen. Zo zorg je ook dat hij niet zo veel gaat lekken, het vocht kan enkel door de kleine gaatjes naar buiten waardoor niet meteen het hele apparaat onder zit.


De Clarisonic Mia 2 is verkrijgbaar in een aantal kleuren, en hiervan ontving ik de roze. De kleur maakt natuurlijk niet uit aangezien hij er niet beter van gaat werken, maar deze lieve pastelkleur vind ik toch wel een erg leuk detail.

De Clarisonic Mia 2 is geschikt voor alle huidtypen, maar wanneer je een gecombineerde of vette huid hebt kun je er nog andere borsteltjes bij bestellen. Zo heb je de 'Brush head for acne skin' borstel en de 'Brush head for deep pore cleansing'. Deze zijn bij te bestellen voor €19.95 per stuk, óf €29.95 voor alle twee.


De voordelen op een rij:  
 • Je huid wordt 6 keer beter gereinigd. Resultaat: een superschone huid zonder make-up restjes en bacterien die acne veroorzaken.
 • Je stimuleert de doorbloeding. Resultaat: betere huidtint.
 • Clarisonic geeft droge plekjes de hydratatie die de huid nodig heeft. Resultaat: je ruwe, droge plekjes verdwijnen.
 • Clarisonic exfolieert zachtjes (beter dan een scrub of peeling). Resultaat: de huid wordt zachter en gladder.
 • Clarisonic verstevigt de huid. Resultaat: verslapte huid wordt strakker en de textuur verbetert.
 • Dode huidcellen worden verwijderd. Resultaat: een stralende huid. Een goede voorbereiding op zelfbruiningslotion!
 • Collageen wordt gestimuleerd. Resultaat: minder rimpels, bestaande lijntjes verdwijnen.
 • Poriën worden schoongemaakt en sluiten beter. Resultaat: een gladde, egale huid.
 • De balans in je huid wordt hersteld door de sonische technologie. Resultaat: minder glim, minder onzuiverheden, een stralende huid.  
Voor het beste resultaat kan je de Clarisonic twee maal per dag gebruiken, maar zelf is me dit iets te veel. Ik heb in de ochtend namelijk vaak haast waardoor ik hier niet aan toe kom. S' avonds heb ik er echter wel tijd voor en dan is het heel erg fijn om het apparaat te gebruiken. Hij reinigt mijn huid erg goed en het borsteltje voelt zeer zacht aan. Na gebruik is mijn huid ook lekker zacht, het voelt een beetje alsof je een maskertje hebt gebruikt. Dit komt natuurlijk door de cleanser die er bij zit.

Já, ik ben enthousiast. Ondanks dat de Clarisonic een hele investering is kan ik hem je zeker aanraden. Mijn huid krijgt echt even een kleine oppepper wanneer ik hem gebruik. Het gebruiken duurt ook helemaal niet lang aangezien het ontzettend gemakkelijk gaat. 

Wat vind jij van dit apparaat?

17 opmerkingen

 1. Klinkt erg goed! Jammer dat het wel een prijskaartje heeft (alhoewel, als je hem vaak gebruikt zal dat er wel snel uithalen)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil zo graag een Clarisonic Mia proberen! Lijkt me echt heel fijn, alleen het prijskaartje houdt me nog een beetje tegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil hem al zo lang eens proberen, maar de prijs houdt mij nog wat tegen
  nog een beetje sparen dus :)

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me een fijn apparaat! Alleen jammer dat hij zo duur is..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ben onwijs benieuwd naar dit apparaat maar vind 150 euro best duur om even uit te geven haha, wie weet dat ik het ooit doe

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil deze ook erg graag :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik hem nog steeds met veel plezier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou graag zo eentje willen hebben, maar het is erg prijzig waardoor ik het niet aan durf.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Verder wel een goeie review trouwens!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb'm sinds kort ook! Ben super benieuwd ernaar, want nu heb'k 'm een hele dag laten opladen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb zo'n dupe hiervan op AliExpress besteld en daar ben ik echt al heeeeeel blij mee! Werkt top! Zal best dus kwaliteitsverschil zijn maar he....mij hoor je niet klagen voor nog geen €5,- ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb net dezelfde mogen testen, ook van FreshWater Valley, en ben er ook supertevreden van. De Mia 2 is idd wel vrij duur bij aankoop, maar als je 't mij vraagt, haal je die centjes er wel weer uit dankzij het makkelijke gebruik en de zuinigheid, aangezien je maar een klein drupje van de cleanser nodig hebt! ;) Ik raad 'm toch ook iedereen aanhoor, ondanks de iets duurdere aankoopprijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Tja, ik denk dat alles er wel zo een beetje over gezegd is...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. super zachte huid, erg verslavend en super goede service bij freshwatervalley, doen!

  BeantwoordenVerwijderen