Dr. Van Der Hoog - Madly Mango Melon Masker.


Tijdens de warmere dagen sla ik de stap waar ik een maskertje gebruik vaak over. Ik vind maskers dan altijd zo benauwd voelen op de huid en gebruik dan liever alleen een facewash. Maar toen ik een verkoelend masker van Dr. Van der Hoog binnen kreeg werd ik meteen erg benieuwd naar deze formule. Als het zou werken zou mijn probleem opgelost worden en dat is natuurlijk altijd erg prettig!Dit is een kant en klaar maskertje met de geur van meloen en mango die zowel vochtregulerend als verkoelend zou moeten zijn. Ik werd meteen enthousiast en heb hem na het maken van de foto's direct gebruikt.

Het masker heeft een vrij dunne en doorzichtige substantie. Doordat hij zo dun is kun je hem gemakkelijk uitsmeren en je bent daarom ook maar de helft van de inhoud nodig. Je kunt hem dus óf twee keer gebruiken, óf je deelt de inhoud met iemand. 


De geur is wel iets wat ik iets minder vond. Ik vind de meloen geur niet verschrikkelijk, maar het is ook niet mijn favoriet. Je moet dus echt van sterke watermeloen geuren houden, want daar ruikt hij exact naar. Het scheelt wel dat je dit niet zo goed meer ruikt wanneer je hem eenmaal hebt aangebracht.


Maar het belangrijkste is natuurlijk de werking van het masker. Toen ik hem aanbracht merkte ik nog weinig, maar wanneer hij een minuutje zit voel je dat hij langzaam begint in te trekken. Mijn huid begon zachtjes te tintelen en voelde erg verkoelend aan, precies het geen wat ik wilde bereiken!

Toen ik het masker had verwijderd werd ik weeral positief verrast; mijn huid voelde lekker zacht aan. Ik heb afgezien van de geur die bij het aanbrengen zelf wat minder is en het feit dat het maskertje alcohol bevat niets te klagen. Het is een lekker maskertje die ervoor zorgt dat mijn huid zacht aanvoelt. Ik ga deze zeker vaker aanshaffen!

Dr. Van Der Hoog - Madly Mango Melon Masker - €2.19
Wat is jouw favoriete masker merk?

Dit artikel bevat producten die ik van een bedrijf/webshop heb ontvangen ter review.

14 opmerkingen

 1. Klinkt als een fijn maskertje om te gebruiken als het wat warmer is! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed, dr van der hoog heeft hele fijne maskers.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed! Ik wil deze masker ook eens gaan uitproberen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit klinkt als een erg fijn maskertje! Ik sla als het warmer is de maskertjes ook vaker over, maar deze zou ik denk ik wel gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben zelf nog wel heel benieuwd naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me lekker geurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt best fijn. maar op de een of andere manier zou ik hem toch laten liggen.
  Verder wel een fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohh lijkt me echt een fijn masker! Ik houd juist van watermeloen geur dus ga deze echt kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. lijkt me een fijn masker, klinkt goed ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo, dat klinkt goed! Lekker voor de zomer ook zo'n verkoelend masker!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. klinkt als een heerlijk maskertje !liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oooh klinkt erg fijn! En meloen ruikt zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die klinkt erg fijn! Vooral door het effect dat hij geeft. x

  BeantwoordenVerwijderen