ELF Little Black Beauty Book - Warm.


Oogschaduw is iets wat ik bijna altijd draag. Ik vind het net iets toevoegen aan een look en het hoeft nog niet eens opvallend te zijn. Zo ontving ik alweer een tijdje geleden het 'Little Black Beauty Book' palette van ELF in de kleurencombinatie 'Warm'. Dit palette bevat maar liefst achtenveertig kleurtjes in allemaal warme teinten.


Het 'boekje' vind ik zelf erg leuk vormgegeven. Hij sluit doormiddel van een magnetische sluiting, en het fijne is dat hij dan ook niet zomaar los kan gaan. Het meenemen van dit palette op vakantie is dus geen enkel probleem.

Het boekje is ook nog eens erg compact. Als je een gewone paperback hebt is dit palette daar ongeveer 1/2 à 1/3 van. het zit er net een beetje tussenin. Het is dus met recht een little black (beauty)book!


Het palette bevat voornamelijk bruin-teinten die allemaal erg draagbaar zijn voor iedere dag. Ik vind het zelf wel een klein nadeel dat de vakjes écht heel erg klein zijn. Je kan er opzich wel in met een kwast, maar soms is het toch wat minder makkelijk dan wanneer het vakje net de helft groter was geweest. Maar goed, voor de prijs ga ik niet klagen!


Alle kleuren swatchen is haast onmogelijk en ook wat saai, omdat het artikel dan wel érg lang wordt. Daarom heb ik een aantal kleuren van de linkerkant geswatcht en een aantal kleuren van de rechterkant.

Op bovenstaande foto begin ik bij de linkerkant. De bruine kleuren vallen me niet tegen, maar vanaf de oranje kleur tot aan de paarse wordt het pigment wat minder. Het verschilt echt heel erg per kleur of het pigment goed is, dat vind ik zelf erg jammer. Al met al is het niet vreselijk, maar ook niet geweldig.


De donkere kleuren bevallen mij dan ook wat beter. Hier heb ik voornamelijk donkere kleuren van de rechterkant gebruikt. Wat wel erg jammer is -is dat de lichte kleuren ook hier weer wat meer wegvallen. Met name de blauwe kleur links. Deze had zó mooi kunnen zijn als hij een beetje goed dekte.

En dan is het ook nog zo dat dit palette ontzettend veel fall out levert. Jammer natuurlijk, want het is nooit fijn als je net je foundation hebt gedaan en je deze er weer voor de helft afhaalt tijdens het weghalen van je fall out. 

Al met al ben ik tevreden met dit palette, maar ik zou er niet zo snel naar grijpen door de vele fall out. Ook is het altijd kijken of een kleur weer dekt of niet waardoor je soms weer opnieuw moet beginnen met je look omdat dat niet het geval is.

Wat vind jij van dit palette?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf/webshop ter review.

15 opmerkingen

 1. Wat super gaaf zo'n boek! Ik vind de verpakking er in ieder geval al heel leuk uitzien. Jammer van de fall out, daar hou ik ook nooit zo heel erg van. Maar verder zien de kleuren er wel top uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Palette ziet er leuk uit, alleen jammer van de fall out!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooi, alleen jammer van de fall out!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de kleuren erg mooi, kan je mooie looks mee maken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat het een beetje tegenvalt, maar het ziet er wel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de verpakking wel heel leuk! Alleen jammer van de fall-out en de pigmentatie die niet van elke kleur even top is!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb deze palette ook en was er best wat teleurgesteld in door de fall out. Bovendien raken de kleurtjes vrij snel op als je ze een paar keer gebruikt x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk palette! Veel kleurtjes wow

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer dat hij toch wel wat tegenvalt. De kleuren zien er prima uit namelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ziet er goed uit alleen vind de pigmentatie niet heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig palette! Jammer van de fall out

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk, en ook nog eens goedkoop! Die turquoise kleur is yummy!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. het palette en de kleuren zo zien er niet zo spetterend uit maar de swatches maken dat echt goed en voor die prijs helemaal! x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Voor die prijs kan je het palette bijna niet laten liggen!
  Jammer van de fall out en dat sommige niet super zijn qua pigmentatie, maar ach!
  Zolang er enkele bij zitten die wel super zijn neem je er dat wel bij vind ik... :-)

  BeantwoordenVerwijderen