Essence Beach Cruisers Bronzing Powder


Gisteren ging ik weer eventjes naar de DM in Duitsland en met een tas vol leuke, nieuwe producten ging ik weer naar huis. Één van de producten die ik meenam was een bronzer uit een limited edition van Essence. Deze bronzer komt uit de Beach Cruisers collectie die nu nog in de winkel ligt (naar mijn weten komt hij verder niet naar Nederland). 


Het palmpje hoort eigenlijk rechtop te staan (omgekeerd als je die van mij ziet) en ik heb ook geen idee hoe het komt dat deze andersom zit. Ik denk zelf dat het een productiefoutje is, aangezien hij ook met geen mogelijkheid te verschuiven is. 

Wat ik ook jammer vind was dat de bronzers allemaal al geswatcht waren, maar bij deze viel dat het minste op. Je ziet wel wat veegjes maar na één keer zelf swatchen ziet hij er ook zo uit. Je ziet in ieder geval het prachtige palmboompje nog en dat is natuurlijk het belangrijkste. Deze blush is te gebruiken als higlighter & bronzer apart, maar je kunt de twee kleuren ook mixen. Ik vind zelf beide combinaties erg mooi en daarom mix ik ze graag eerst, waarna ik ook nog een beetje van de highlighter kleur aanbreng. Dit zorgt voor een erg mooi en tevens natuurlijk effect.


Waar je wel rekening mee moet houden is dat de bronzer niet ontzettend donker is. Als je een lichte huid hebt is hij zeker geschikt, maar wanneer je van jezelf iets donkerder bent is het even kijken. Het kleurtje is ook niet héél erg goed gepigmenteerd, maar voor een bronzer goed genoeg. Je kunt het natuurlijk altijd nog een beetje opbouwen, maar als je écht een goed gepigmenteerde kleur wilt zal ik je deze niet aanraden.

Hij lijkt wanneer je hem swatcht wat oranje, maar dit is op mijn gezicht gelukkig niet zo. De oranje ondertoon is niet meer zichtbaar en daar ben ik erg blij mee. Op deze manier lijkt hij erg natuurlijk en dat is natuurlijk een erg fijne eigenschap bij een bronzer.

Ik zelf ben in ieder geval erg blij met deze aankoop. Het is een mooie bronzer (én higlighter) voor een fijn prijsje. Ik hoop écht dat de collectie naar Nederland komt zodat er meer mensen zijn die hem kunnen gaan scoren.

Essence Beach Cruisers Bronzing Powder - 01 Life is a beach €2.95.
Wat vind jij van deze bronzing powder?

17 opmerkingen

 1. Wat een prachtige bronzer! Wat jammer dat deze LE niet naar Nederland komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is echt prachtig! Zo jammer dat hij hier niet meer bij de dm was.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie bronzer! Perfect kleurtje voor mijn huid lijkt mij

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie kleur bronzer! Ik denk dat hij wel voor mij geschikt is met mijn lichte huid :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je een lichte huid hebt is hij zeker geschikt!

   Verwijderen
 5. wauw prachtige kleur zeg ik hou van bronzer! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie bronzer! Jammer dat de LE niet naar Nederland komt :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. DIe beach cruisers, is wel in Nederland te krijgen hoor! Bij de kruitvat

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie bronzer! Ik hou van de DM :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. zou hem alleen al om het patroontje kopen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het ziet er heel erg mooi uit...ik kan mij wel voorstellen dat het effect op je gezicht ook erg mooi is....

  BeantwoordenVerwijderen