Essence My Skin Soft Cleansing Gel & Mattifying Cream.


De producten van de Essence My Skin lijn heb ik altijd al prettig gevonden. Laatst kreeg ik een persbericht binnen waarin de nieuwe producten werden geintroduceerd en daardoor werd ik onmiddelijk erg nieuwsgierig. Een paar dagen later kwam er een pakketje bij me binnen met daarin van beide nieuwe lijnen één product. 


Essence komt namelijk met een lijn voor de normale huid en een lijn voor de gecombineerde huid. Zo ontving ik uit de lijn voor de gecombineerde huid een mattifying cream. Deze crème is ontwikkeld met de bedoeling de vette plekken op je huid langdurig een matterend effect te geven. 

Deze lijn heeft de geur van lychee & druiven en dat vind ik een ontzettend lekkere combinatie. Het is zoet, maar ook weer niet te zoet. Naar mijn mening is hij precies goed. Dit is een geur die in alle seizoenen thuis kan horen. 


Een tube mattifying cream bevat vijftig mililiter en daar kan je een lange tijd mee doen. Deze lijn is dus geschikt voor de gecombineerde huid, maar wanneer je een normale huid hebt is hij ook zeker geschikt. Ik heb zelf een droge huid en ik merk dat deze crème mijn huid wel erg goed voed. 


Van het matterende effect had ik net iets meer verwacht, want dat is het enige kleine minpuntje wat ik heb. Hij doet mijn huid wel iets minder vettig lijken en hij matteert dus wel een beetje, maar ik had net iets meer verwacht. Jammer, maar voor de prijs kan ik over deze werking zeker niet klagen!

Essence My Skin Lychee & Druiven Mattifying Cream - €2.69


En dan heb ik mijn persoonlijke favoriet voor het laatst bewaard. Dit is de limoen & komkommer cleansing gel. Ik ben allereerst al verkocht door de heerlijke geur. Limoen doet het bij mij altijd erg goed en in combinatie met deze komkommer geur vind ik hem heel erg lekker. Hij is lekker fris en niet zo zoet als ik van de meeste limoen geuren gewend ben.

Ook hier krijg je weer een grote hoeveelheid voor een klein prijsje. Een tube bevat maarliefst honderdvijftig mililiter. Ik vind dit product zelf vooral erg lekker om te gebruiken nadat ik mijn make-up heb verwijderd. Normaal gesproken gebruikte ik mijn Lush tea tree water, maar sinds ik deze gel heb ontvangen vind ik het heerlijk om het daarmee af te wisselen.


Dit product geeft me ook daadwerkelijk een heel fijn gevoel. Hij laat geen pikkende laag achter en ik vind hem gewoon erg fijn. Ik gebruik hem zelf graag als een soort masker, waardoor ik hem eerst eventjes laat in trekken. Wanneer je hem er daarna afwast merk je dat je huid lekker zacht aanvoelt.

Ik kan de nieuwe lijn van Essence zeker aanraden. Ik vind de producten zelf erg fijn en voor de prijzen krijg je ook een erg reeële hoeveelheid. Ik ga de andere producten van de limoen & komkommer lijn ook zeker proberen, deze bevalt mij namelijk het beste!

Essence My Skin Cleansing Gel - €2.29
Heb jij al iets geprobeerd van de nieuwe My Skin lijn?

Dit artikel bevat producten die ik van een bedrijf/webshop heb ontvangen ter review.

13 opmerkingen

 1. Eigenlijk vind ik het er wel heel aantrekkelijk uitzien, ...De producten zelf, de fleurige tubes en ook best heel belangrijk natuurlijk..... de prijs!....Ik zie er naar uit om er ook even eraan te snuffelen bij de drogisterij.

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijken me heerlijke producten, vooral de cleansing gel! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er erg fijn uit, ik wil deze nog proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De cleansing gel lijkt me een zeer fijn product! Maar eens gaan uitproberen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijken me hele fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het lijken me fijne producten! Vooral de laatste, lijkt me inderdaad erg fris!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook wel eens skincare van Essence geprobeerd waar ik ook prima tevreden over was, dus ik ben hier ook wel benieuwd naar! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt fijn! Zal ik zeker ook eens proberen!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. lijken me erg fijne producten ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. fijn dat ze jou bevallen! ze hebben een leuk prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vooral de gel lijkt me super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen