Essence Viva Brasil Blush.


Het leuke aan de DM in Duitsland vind ik dat ze de collecties die hier nog moeten komen/niet komen daar wel vaak hebben. Zo kwam ik het volle schap met de Viva Brasil producten tegen. Ik vond de collectie niet heel erg bijzonder, maar deze knalrode blush sprak mij wel aan. En het is niet zo dat ik hem zelf ook daadwerkelijk zo fel zou gaan dragen en dat is nou ook het mooie van blush: je kunt de kleur zelf opbouwen.


Naast deze rode kleur heeft Essence ook gezorgd voor een fuchsiaroze blush in de kleur I love Brasil. Ik heb zelf kleur nummer twee: Destination: Sao Paulo!

Deze rode kleur sprak mij niet alleen door de kleur aan, maar ook door het leuke printje. Natuurlijk zal deze op den duur wel vervagen, maar voor nu is het een leuk detail. Zeker de woorden die er wat dikker op liggen, deze blijf je natuurlijk ook langer zien.

Wat ik ook heel erg fijn vind aan de verpakking van deze blush, is dat de deksel weer doorzichtig is. Zo zie ik de kleur in mijn blush-stash tenminste goed en kan ik hem gemakkelijk weervinden. Gelukkig heeft Essence over het algemeen van deze doorzichtige deksels, daar ben ik erg blij mee!


En zo ziet de blush er dan uit. Je kunt hem fel aanbrengen door meerdere laagjes over elkaar te doen, maar hij kan ook heel erg subtiel aan worden gebracht. Natuurlijk ben ik zelf meer een fan van het subtiele kleurtje. Wanneer je hem subtiel aanbrengt vind ik hem erg op mijn MAC - Melba blush lijken. Dit is ook een prachtige koraalrode kleur die zorgt voor een gezond kleurtje op de wangen.

Voor het prijsje wat je voor deze blush betaald ben ik zeer tevreden. Het pigment is super en je kan zelf bepalen hoeveel pigment je wilt gebruiken. Natuurlijk moet je dit wel voorzichtig doen, maar dat is naar mijn mening geen problem. 

Essence Vival Brasil Blush - €2.49
Wat vind jij van dit kleurtje?

12 opmerkingen

 1. Wat een heftige kleur zeg, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Best wel een heftig kleurtje... wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh die blush is wel heel erg gaaf. Ben benieuwd hoe die je staat :) liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur! Die letters erop zijn echt grappig, erg leuk detail!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Subtiel aangebracht vind ik hem zeker heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi kleurtje! Althans, zolang je hem lichtjes aanbrengt, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. WOW, wel heel erg heftig. Ik denk niet dat ik deze bij mij durf aan te brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik schrok er eerst ook een beetje van, maar hij valt gelukkig héél erg mee!

   Verwijderen
 8. erg mooie blush ♥ ik zou hem persoonlijk subtiel aanbrengen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. aparte maar zeker mooie kleur blush

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De kleur vind ik heel erg mooi, maar ikzelf zou deze niet dragen, te donker en dat zou bij mijn huid zo duidelijk zichtbaar zijn, dat het niet meer mooi zou staan...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind hem niet iets té heftig, maar vind het wel een fijn kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen