Filmjewels - Katherine Necklace & Mockingjay Keychain.


Naast het lezen van boeken ben ik ook dol op het kijken van films en series. Mijn favoriete serie is The Vampire Diaries, en één van mijn favoriete film blijft The Hunger Games. Toen ik de site FilmJewels tegenkwam werd ik dan ook meteen enthousiast. Deze site verkoopt allerlei sieraden en items die gebaseerd zijn/nagemaakt zijn van sieraden en items die in bepaalde populaire films/series langs komen. Zo ontving ik van mijn beide favorieten één item en daar ben ik erg blij mee.


In The Vampire Diaries is er een personage genaamd Katherine. Als je The Vampire Diaries niet kent heb ik hieronder twee afbeeldingen staan waar je haar kan zien. Dit karakter draagt altijd een bepaalde ketting en dat is dan ook één van haar signatures. Ik ontving een exacte replica van deze ketting en dat vind ik wel érg gaaf.

Dit is wel een ketting waar je echt van moet houden, maar zelf vind ik hem ontzettend gaaf. Bij de afbeelding van Nina Dobrev (Katherine) hieronder, kan je goed zien hoe hij ongeveer valt. Zo valt deze ketting dan ook precies bij mij. De grootte is in het echt ook hetzelfde, alles details lijken gewoon te kloppen.


Als je een fan bent van The Vampire Diaries heb je ook zeker geluk. Ze verkopen naast Katherine's ketting ook onder andere replicas van Stefan en Damon hun ringen, maar ook de vervain ketting die Elena draagt. Als je benieuwd bent naar het gehele Vampire Diaries assortiment kun je hier klikken.Er zullen ongetwijfeld lezeressen zijn die The Vampire Diaries nog niet kenden, maar The Hunger Games is denk ik onder iedereen wel bekend. Deze boeken trilogie en de tot nu toe uitgebrachte films zijn razend populair, en ook ik ben er dol op. 

Een ketting had ik al van deze film, maar een sleutelhanger vond ik ook wel erg leuk. Daarom ben ik erg blij dat ik deze heb ontvangen. De sleutelhanger is heel mooi compact waardoor hij ook niet ongemakkelijk is. Het hangertje zelf is net iets kleiner als het ringetje wat je aan je sleutelbos kan doen. De mockingjay heeft ook nog een pareltje boven zich hangen, wat natuurlijk staat voor de parel van Peeta.

Als je benieuwd bent naar de gehele Hunger Games collectie kun je hier klikken. Ik ben erg enthousiast over FilmJewels en ik kan je deze site ook zeker aanraden. Zo hebben ze sieraden van allerlei bekende series/films, dus wie weet zit jou favoriet er wel tussen!

Wat is jouw favoriete film/serie?

Dit artikel bevat producten die ik van een bedrijf/webshop heb ontvangen ter review.

21 opmerkingen

 1. De ketting is superleuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat gaaf ik kies voor één ik ben gek op the vampire diaries!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe ketting en die sleutelhanger vind ik ook heel mooi! Ik ga eens kijken of ze voor mij ook iets leuks hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een hele leuke site! ik zelf ben gek op vampire diaries dus ik vind dat heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OMG wat geweldig!! Ik ben megafan van The Hunger Games dus ik ga er gelijk even kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke sieraden =)
  Ik ben echt dol op die website!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk! Zelf zou ik voor de Harry Potter spulletjes kiezen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat grappig dat er zo'n webshop bestaat. Goed bedacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat gaaf! Zo grappig, al die sieraden van TVD!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kende het niet, maar wel grappig dat ze die sieraden verkopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. de katherine ketting is prachtig ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuke ketting!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De ketting vind ik wel heel erg mooi om te zien....

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Superleuk! Die ketting is echt gaaf, ookal volg ik The vampire academy niet.... Ze moeten ook echt iets van Teen Wolf of Once Upon a time maken! Ik zou dat sowieso kopen ;)
  Leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen