Lush - Popcorn Lip Scrub.


Het is inmiddels bijna twee jaar geleden dat ik voor het eerst een product van Lush heb geprobeerd, en in die tijd is mijn stash steeds meer gegroeid. Natuurlijk gaan er ook steeds weer producten op, maar zo af en toe schaf ik ook weer wat aan. Zo was mijn favoriete Popcorn lip scrub al een tijdje op en nu ik de Santa's lipscrub qua geur niet bij het seizoen vind passen besloot ik om deze weer op te halen.


Santa's lip scrub is een scrub met een vrij sterke geur. Hij ruikt erg overheersend naar cola en wanneer het wat warmer is ga ik liever voor iets zoeters. De popcorn lipscrub ruikt dan ook naar zoete popcorn. Het smaakt zelfs een beetje naar popcorn! Deze lipscrub is namelijk erg leuk in gebruik. Wanneer je je lippen hebt gescrubd kan je de rest er gewoon aflikken en hoef je niet eens je mond te spoelen. De smaak zelf vind ik dan wel veel te sterk dus ik spoel mijn mond wel liever, maar als je perongeluk een kleine hoeveelheid binnen krijgt is de smaak wel erg lekker.

Een potje Popcorn lipscrub bevat vijfentwintig gram en ondanks dat dit een heel klein potje is qua formaat en de hoeveelheid ook niet veel lijkt doe je er een hele tijd mee. Ik kocht Santa's lip scrub vorig jaar tijdens de herfstvakantie in London en nu heb ik daar nog maar net één vierde uitgehaald, en dat terwijl ik hem iedere week minstens één keer (en vaak wel vaker) gebruik.


De popcorn lipscrub is wel wat droger van substantie (de santa's lip scrub is een meer samenhangende substantie), maar dit vind ik zelf niet erg. Als je je lippen gewoon nat maakt en er dan met de scrub overheen gaat zorg je er voor dat de scrubdeeltjes er niet meteen afvallen en heb je hetzelfde effect als bij de andere lipscrubs.

Wanneer ik mijn lippen heb gescrubd met deze lipscrub voelen ze al ontzettend zacht aan. Ik vind het dan lekker om nog een voedende lippenbalsem op te doen en daarvoor gebruik ik het liefst Lush - The Kiss of Whipstick. Deze zijn beide lekker voedend en hebben ook nog eens heerlijke geuren. 


Ingrediënten zijn natuurlijk altijd erg belangrijk. Zeker wanneer je een lipscrub hebt die je af kan likken. Ik vind het zelf toch nog altijd een beetje eng (je weet het maar nooit) en daardoor slik ik dit liever niet door, maar op zich zou het moeten kunnen volgens Lush.

Enthousiast ben ik in ieder geval zeker over deze lipscrub. Hij maakt mijn lippen lekker zacht en zorgt er voor dat wanneer ze heel droog zijn velletjes verdwijnen. Vooral wanneer ik verkouden ben is dit echt een life-saver.

Lush - Popcorn Lip Scrub €9.95
Wat vind jij van de Lush lip scrubs?

15 opmerkingen

 1. Deze moet ik ook maar eens gaan kopen, het lijkt me een erg fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog nooit een lip scrub van Lush geprobeerd, maar klinkt wel fijn! In de winter heb ik regelmatig last van droge velletjes X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lijkt me echt een hele lekkere lipscrub! Fijn ook dat er geen ingrediënten inzitten die je niet mag opeten; zelf heb ik echt de neiging om het laatste restje lipscrub af te likken dus ik mijd liever hele chemische ingrediënten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de bubblegum libscrub van lush heel fijn!
  Zelf vind ik de Popcorn variant niet zo fijn maar iedereen zijn eigen smaak..
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben al lang op zoek naar een lipscrub maar geen lush in de buurt. Iemand die een leuk alternatief weet?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zelf heb ik de bubblegum scrub, maar ik heb destijds heel lang moeten twijfelen tussen die versie en deze popcorn 'smaak', ze zijn echt heel fijn de scrubs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb er echt al veel goeds van gehoord, maar de popcorn versie vind ik zelf niet zo lekker
  geef mij maar bubblegum :)

  Liefs,
  karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze lipscrub wil ik nog een keer proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb deze ook, en vind het een hele fijne lipscrub. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb hem zelf ook, ik vind hem zo lekker! Het is idd wel dat die een beetje aan de drogen kant is maar zoveel maakt dat niet uit haha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb heb geroken, maar ik was toch niet heel enthousiast. Ik blijf lekker bij mijn oude vertrouwde tandenborstel om mijn lippen te scrubben.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hihi! Popcorn? Super grappig!

  xx

  allthatmatters.tk

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Klinkt erg leuk! Lipscrub maak ik wel zelf want vind het nogal duur :)

  BeantwoordenVerwijderen