Lush - Rub Rub Rub Shower Scrub.


De afgelopen tijd heb ik niets meer besteld bij Lush. Aangezien wij zelf geen filliaal in de buurt hebben heb ik er verder ook niets meer van aangeschaft. Ik heb nu zoveel Lush producten liggen dat ik er eerst echt even wat op wil maken voordat ik wat nieuws aanschaf. Waarschijnlijk zal deze scrub dan ook het laatste zijn wat jullie de komende tijd over Lush gaan lezen, maar er zijn nog genoeg andere leuke dingen die online zullen komen!


Rub Rub Rub komt in een enorme pot van maar liefst driehonderddertig gram. Hier doe je zeker een hele tijd mee, want je hoeft namelijk maar een klein beetje te gebruiken per keer. Wat ik wel weer jammer vind is dat de scrub in een pot zit. Hij is dan lekker groot, erg praktisch is hij niet. Je hoeft er maar een klein beetje water bij in te laten lopen of je kan hem weggooien, en daar is hij natuurlijk een beetje te duur voor.


Maar dat mag de pret natuurlijk niet bederven. Rub Rub Rub heeft een heerlijke geur waarin vooral de zeezout erg naar boven komt. Deze zeezout is gemixt met onder andere de geuren van jasmijn en limoen. Dit in combinatie geeft echt een spa geurtje die je niet overal tegen komt. Het leuke aan Lush vind ik de aparte geuren, en ook dit is er daar één van.


Naast het leuke, blauwe kleurtje heeft deze scrub ook een hele fijne structuur. Hij is niet mild, maar ook zeker niet grof. Doordat hij hier precies tussenin zit kan hij overal op het lichaam gebruikt worden. Op je gezicht zou ik het wat minder aanraden (tenzij je huid hier écht goed tegen kan) maar de rest van je lichaam is er helemaal bereikbaar mee. Ik vind het dan ook lekker om een beetje scrub te pakken om zo mijn hele huid te scrubben.

En het mooiste; deze pot lijkt oneindig mee te gaan. Ik heb al eens eerder een pot Rub Rub Rub gehad en hier heb ik toen ongeveer twee à drie maand mee gedaan. Dit klinkt dan misschien niet als een hele lange periode, maar voor mijn doen is dit érg lang. Ik scrub namelijk regelmatig!

Ja, ik ben erg enthousiast over dit product. Als Lush de scrubs nou zou verkopen heb ik er al helemaal niets meer op aan te merken, maar nu is het potje toch een klein minpuntje. Maar aangezien daar prima over heen is te kijken kan ik hem je zeker aanraden!

Lush - Rub Rub Rub Shower Scrub €14.70
Wat is jouw favoriete lichaamsscrub?

19 opmerkingen

 1. Ohh deze is geweldig! Ik heb hem ook gehad en gebruikte hem telkens ik men lichaam ging scruben. Momenteel gebruik ik een bodyscrub van de Body Shop :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze lijkt me heel fijn, maar inderdaad jammer dat hij in zo'n grote pot zit, is niet altijd zo handig!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt echt heerlijk, en fijn dat je er zo lang mee kunt doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wat lijkt me deze fijn! Binnekort maar eens naar de lush (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb momenteel ook een bodyscrub van The Body Shop, maar wil sowieso meer van Lush uitproberen. Dit zou wel eens mijn volgende aankoop kunnen worden. Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De prijs valt ook super goed mee als je de hoeveelheid bekijkt! :-)
  Ik heb van deze een sample gekregen en was ook al zo enthousiast!
  Deze ga ik zeker kopen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt erg goed en het ziet er ook zo lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt erg fijn! Binnenkort maar eens naar kijken... Prijs-kwaliteitsverhouding is volgens mij wel goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah, de kleur is echt leuk! Lijkt me een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Grappig dat het blauw is! Zo'n scrub kan ik nog wel gebruiken. Heb nu eentje van de Action die best lekker is maar Lush ben ik altijd nieuwsgierig naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lekker! Ik ben erg benieuwd naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze heb ik ook, echt een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aah die klinkt fijn zeg, altijd heerlijk van dat scrubspul. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuk kleurtje!! Lush is altijd fijn :-)

  ♥ Saskia
  formerparades.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heey ik heb deze scrub ook net gekocht!
  Ik vind hem erg fijn en I love lush :)

  ~Xx~ Julia
  Creativenails4fun

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dit lijkt me echt een hele fijne scrub! X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Deze lijkt me fijn! Toen ik laatst bij de Lush was, wilde ik hem meenemen maar wilde toch eerst m'n Rituals scrub opmaken. Zodra deze op is, ga ik die van Lush kopen!

  BeantwoordenVerwijderen