MAC Alluring Aquatic Cremesheen Lipstick - Mystical.


MAC bracht kort geleden weer een nieuwe collectie uit: de alluring aquatic collectie. Ik was eergisteren weer in Amsterdam om een dagje te winkelen en toen ik de Douglas binnen kwam zag ik dat de MAC counter de collectie net had uitgestald. Hij was hier net binnen waardoor ik nog keuze had uit alle producten. Ik nam een lipstick en een blush mee. De blush zullen jullie binnenkort zien verschijnen, maar voor vandaag heb ik de review van de prachtige lipstick.


De MAC Cremesheen lipstick nam ik mee in de kleur Mystical. Ik werd meteen aangetrokken door de kleur omdat het een kruizing tussen bruin en rood is. Dit sprak mij ontzettend aan, maar iets wat ik ook érg gaaf vind is de verpakking. Bij deze lipstick lijkt het namelijk net alsof hij nat is. Er zitten kleine, doorzichtige druppeltjes op en in combinatie met de blauwe huls geeft dit een erg gaaf effect. Je ziet zo ook meteen dat het een limited edition is waardoor je de kleur sneller zult herkennen tussen de rest van je stash.


Zoals ik al zei is Mystical een mix tussen rood en bruin. Normaal gesproken was ik nooit een enorme fan van rode of bruine lipsticks, maar sinds een korte tijd is dat veranderd. Ik draag nu niets liever dan rood. Deze kleur is dan ook perfect, maar naast Mystical heeft de Alluring Aquatic nog vier andere, prachtige kleuren. 


De kleuren van MAC zijn over het algemeen erg goed gepigmenteerd, en ook bij deze kleur is dat weer zo. Doordat het een cremesheen lipstick is en geen frost lipstick trekt hij niet zo snel in de lijntjes en trekt hij als het ware wat meer in je lippen. Ik kocht ook nog een frost lipstick (deze zal ook binnenkort op mijn blog verschijnen) maar het verschil hiertussen merk je echt ontzettend goed.


En zo ziet de kleur er dan uit op mijn lippen. Een prachtige bruin/rode kleur waar ik er nog niet ontzettend veel had in mijn stash. Het is een kleurtje die zowel classy kan zijn, maar wanneer je heb een beetje afdept is hij nog niet eens zo opvallend. Ik ben er in ieder geval ontzettend enthousiast over. Zoals altijd blijft de lipstick goed zitten en hoef ik hem niet zo vaak bij te werken.

MAC Alluring Aquatic Cremesheen Lipstick - Mystical €18.50
Wat vind jij van deze lipstick huls?

26 opmerkingen

 1. Wauw, wat zien die hulsels er prachtig uit, net zoals de lipstick zelf, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de verpakking geweldig van deze collectie, maar niks sprak me echt aan qua kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw die verpakking ! En het ziet er een erg draagbaar tof kleurtje uit !x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaaah wat een beauty! Echt een hele mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De verpakking was super, maar de collectie zelf geeft me een beetje een 'meh' gevoel.. KOMAAN MAC! Surprise me!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De huls is echt onwijs gaaf!! De kleur trouwens ook. Hij staat mooi op je lippen. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die huls alleen al vind ik geweldig! Ook de kleur is erg mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De verpakking is echt pretty en de kleur ook! Echt mooi rood :).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waauww wat een mooie lipstick! Ik vind de verpakking ook super tof

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige verpakking! Mooie kleur ook, maar ik heb er al veel van in mijn kast
  Maar ik ga zeker eens naar deze collectie kijken ;)

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij is mooi! Ik wou hem ook maar was natuurlijk weer te laat -_-' Ik vind de huls zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind die verpakking erg mooi :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh wauw, wat een pracht exemplaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De verpakking is echt leuk en wat een mooie kleur !

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De verpakking is zo leuk! De oogschaduw van de collectie spreekt me wel aan, maar ik ga toch niks kopen denk ik

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie kleur en ik vind de verpakking wel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De verpakking van deze collectie is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De huls is echt fantastisch om te zien, maar dat is de kleur van de lipstick eigenlijk ook...heel mooi, erg apart, en ik denk dat dit de naam limited edition ook wel echt verdiend...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. wat een gave kleur! die verpakking is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw, wat een mooie kleur! Ziet er super uit! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een mooie kleur, het doet me denken aan een Kylie Jenner kleur. Ik zag ze ook in de Mac store en ze zien er super mooi uit. De verpakkingen van de collectie's zijn ook allemaal zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. De kleur staat je mooi :) De verpakking is ook echt leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen