MAC Alluring Aquatic - Sea Me, Hear Me Blush.


Het is al weer een tijdje geleden dat ik 'Mystical' reviewde. Dit is nu mijn favoriete lipstick, en deze komt uit dezelfde collectie als mijn favoriete blush van het moment. Omdat de Alluring Aquatic collectie nog steeds in de winkels ligt review ik vandaag ook één van de twee extra dimension blushes: Sea Me, Hear Me. 


Net als de gehele collectie heeft ook deze extra dimension blush een prachtige verpakking. De waterdruppeltjes geven een heel zomers gevoel, en het patroon van de blush zelf past er ook helemaal bij. Ik vind het patroontje namelijk een beetje lijken op een golf in de zee. 

Wat ik dan weer wel jammer vind aan de extra dimension blushes, is dat ze meteen weer een stukje duurder zijn dan de gewone blushes van MAC. Het prijsverschil ligt niet erg hoog, maar bij aanschaf van meerdere stuks had het je toch al snel een tientje of zelfs meer kunnen schelen.


De kleur van deze blush is ook echt een kleur die ik vaak draag. Ik ben dol op wat rodere teinten, terwijl ik tot een paar maanden terug juist alleen maar roze en peachy teinten droeg. Natuurlijk vind ik dit nog steeds mooi, maar deze rodere kleuren vind ik nu net wat warmer staan. Het geeft een natuurlijke gloed en hij hoeft ook helemaal niet te overheersend te zijn. Je kunt zelf bepalen hoe aanwezig je hem wilt hebben. 


En zo ziet hij er uit na een paar laagjes. Heel veel pigment, maar je kunt hem dus ook lichtjes aanbrengen waardoor je enkel een gezond kleurtje hebt op je wangen. Kortom: je kunt heel veel kanten op met deze blush. Je zou hem zelfs in een oogschaduwlook kunnen verwerken, al draag ik dit soort kleuren zelf niet zo vaak op mijn oogleden. Ik ben in ieder geval erg enthousiast over deze extra dimension blush. Het enige nadeel wat ik kan vinden is de prijs!

MAC Alluring Aquatic - Sea Me, Hear Me Blush €25.00
Wat vind jij van deze blush?

16 opmerkingen

 1. wauw wat een onwijs mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij ziet er inderdaad heel erg mooi uit...en de verpakking vind ik helemaal toppie...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dit is wel een kleur die ik zou dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw hij ziet er zo mooi uit! wonderfull goede en fijne zondag nog meid xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De collectie vond ik echt geweldig, ik heb er 3 producten van. Mooie blush ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De verpakking is alleen al mooi! De kleur is ook super! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kleur zeg! Ik vind het patroontje in de blush zelf en de verpakking ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. alleen die verpakking is al om verliefd op te worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Súper mooie en bijzondere kleur! Goede aankoop dus!;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige blush! Al zou ik zoveel geld niet uitgeven aan een blush denk ik... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ben benieuwd hoe hij op je wangen staat. Ziet eruit als een mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen