MAC Frost Lipstick - Angel.


Van MAC had ik al een aantal lipsticks, maar geen enkele daarvan was een frost lipstick. Een kleurtje die al wel erg lang op mijn wishlist stond was de MAC frost lipstick in de kleur Angel. Toen ik laatst bij een MAC counter kwam besloot ik om hem dan ook eindelijk maar eens te halen en daar heb ik zeker geen spijt van gehad!


De frost lipsticks zijn een heel stuk meer creamy dan bijvoorbeeld de cremesheen lipsticks. Deze cremesheem lipsticks zijn wel creamy bij het aanbrengen, maar daarna worden ze een stukje matter en trekken ze wat meer in je lippen. De frost lipsticks zorgen echter meer voor een glossy effect en trekken ook niet zo in je lippen als dat de andere lipsticks dat doen. Ik koos daarom ook voor een heel neutraal kleurtje. In combinatie met het frost effect leek mij deze namelijk erg mooi.

Ondanks dat het een frost lipstick is heeft het geen andere verpakking dan bijvoorbeeld de cremesheen lipsticks. Daar ben ik ook erg blij mee, want ik vind deze verpakkingen van MAC juist erg mooi. En aangezien mijn MAC lipstick collectie nog niet mega groot is kan ik alles nog goed uit elkaar houden.


De kleur waar ik voor ging was Angel. Angel is een lichtroze kleur die heel erg dicht bij de kleur van mijn eigen lippen staat. Deze lichtroze kleur zorgt voor een, naar mijn mening, erg mooie en subtiele toevoeging bij een wat donkerdere make-up look. De laatste tijd ga ik ook steeds liever voor wat donkere kleuren en daarbij is deze lipstick werkelijk perfect.


Over het pigment was ik ook zeker niet teleurgesteld en op mijn lippen vind ik hem er ook erg mooi uitzien. Deze kleur is perfect voor iedere dag. Wanneer je vrij gepigmenteerde lippen hebt zal ik hem echter niet aanraden omdat hij dan echt te licht is. Maar wanneer je wel over die licht-gepigmenteerde lippen beschikt is deze kleur zeker geschikt.

Net als mijn andere MAC lipsticks blijft ook de frost lipstick goed zitten. Natuurlijk is het kleurbehoud iets minder lang doordat het niet helemaal in je lippen trekt, maar alsnog is hij lang genoeg zichtbaar. Ik ben in ieder geval erg blij met deze aankoop!

MAC Frost Lipstick - Angel €18.50
Wat vind jij van deze kleur lipstick?

14 opmerkingen