MeMeMe Inspire Quad Baked Eyeshadow Goddes Eyes.


Het is jullie vast al opgevallen dat er de laatste tijd veel meer reviews over verzorgings-producten komen dan over beauty. Op een gegeven moment begon ik zelf met het minderen van het aanschaffen van beautyproducten waardoor ook de reviews een beetje op waren. Ik heb nu de liefde voor make-up producten weer teruggevonden en daarom heb ik ook weer steeds meer zin om hier over te bloggen. Vandaag heb ik een prachtig eyeshaduw quatro van het merk MeMeMe in het kleurenthema 'Goddes Eyes'. 


Allereerst vind ik het oogschaduwdoosje zelf erg mooi. Hij lijkt erg op die van MAC en heeft dan ook dezelfde grootte als één van mijn MAC oogschaduws. Hij is lekker compact en klein, en doordat deze oogschaduw meteen vier kleurtjes in één bevat is hij zeer makkelijk om mee te nemen. Zo kan je een volledige look maken waarbij je maar één doosje oogschaduw hoeft te gebruiken!

Maar naast de mooie verpakking vind ik voornamelijk de kleuren erg mooi. Goddes eyes doet zijn naam inderdaad waar. Dit quatro bestaat uit vier bronzen/bruine kleuren die samen kunnen zorgen voor een mooie, draagbare look. Zelf vind ik hem ook erg fijn in combinatie met mijn naked palette (of een ander nude palette natuurlijk!).

Van dichtbij zijn de kleuren nog veel mooier, en hier heb ik de swatches nog niet eens laten zien. Nu is het pigment gewoon goed en niet geweldig, maar daardoor vind ik de kleuren juist zo mooi. Met name de lichtste witte kleur. Deze is zowel mooi te gebruiken als highlighter bij een oogschaduwlook als op de jukbeenderen. 


Zoals ik al zei zijn de swatches niet denderend, maar goed genoeg. Ik ben blij met het pigment en gebruik dit quatro regelmatig. De lichte kleur is niet gepigmenteerd genoeg om op het ooglid te gebruiken, maar wel als higlighter.

Fall out levert dit quatro enkel een klein beetje bij de donkerste kleur. Met een kwastje is dit gewoon weg te vegen waardoor je er maar weinig last van hebt. Al met al is het en zeer prettig product wat ik graag gebruik.

MeMeMe Inspire Quad Baked Eyeshadow Goddes Eyes - €8.95
Wat vind jij van dit quatro?

15 opmerkingen

 1. De pigmentatie ziet er erg mooi uit! Goede review :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleurtjes! En inderdaad heel handig dat er vier in één potje zitten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit! Mooie kleurtjes (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goede review, ook echt een super mooi palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie kleuren en goede pigmentatie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik vind het pigment eigenlijk super goed! maar kan me voorstellen dat die lichtste kleur wat weg valt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke quatro! Ik vind de kleuren wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie/goed gepigmenteerde kleurtjes! Ik ben gek op bruintinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hier was ik al even benieuwd naar :) mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Eigenlijk vind ik dit product best heel mooi om te zien en volgens mij ook handig....want ik vind het nadeel aan de diverse pallettes vaak dat ik niet alle kleuren gebruiken en eigenlijk vind ik dat zonde...deze inhoud is van de verschillende kleuren veel minder en dat bevalt mij wel...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze ziet er heel erg mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen