Mijn eerste Inglot Freedom System Palette.


Ik wilde al een tijdje een palette van Inglot samenstellen en heb daar ook eventjes over getwijfeld. Uiteindelijk besloot ik om er maar gewoon een te gaan bestellen. Ik wilde er eigenlijk een met drie kleurtjes, maar aangezien er zoveel mooie kleuren waren en ik gewoon niet kon kiezen eindigde ik met een palette met vijf kleuren. 


Het pakketje kwam allereerst al ontzettend leuk ingepakt binnen. In een zwarte bubbelenveloppe met daar omheen een knalroze strik. De oogschaduws zelf zaten ook stuk voor stuk weer netjes verpakt. Je moet ze dus zelf in je palette doen. Je kunt ze er ook wel weer uithalen als je uiteindelijk een andere combinatie wilt maken maar dit gaat wel vrij lastig. Je wilt je oogschaduw namelijk niet kapot maken en doordat ze precies passen zul je dat wel snel doen wanneer je probeert om ze er alsnog uit te halen.

Ik heb zelf gekozen voor een palette met vooral nude kleuren. Ik heb er ook nog een paarse bij gedaan omdat ik die echt prachtig vond (net als nog veel meer Inglot oogschaduws). Van links naar rechts zijn dit de nummers:  496 - 342 - 406 - 409 - 434. Een favoriet heb ik zelf niet, aangezien ik ze vooral in combinatie met elkaar erg mooi vind.

Ik vind ook de vormgeving van de palettes erg mooi. De zwarte palettes met de magnetisch sluitende deksels zijn ook heel erg handig in gebruik en om mee te nemen. Zo heb je niet het probleem dat de deksel er makkelijk afschuift (dat moet je echt zorgvuldig doen doordat hij écht goed sluit).

Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de swatches. En wauw, wat zijn deze kleuren goed gepigmenteerd! Ondanks dat de witte een double sparkle is zie je weinig sparkle terug, maar dat vind ik zelf geen enkel probleem. Hij is erg goed gepigmenteerd en daar gaat het mij voornamelijk om. De matte kleur daarnaast is ook geweldig en dat is voor een matte kleur natuurlijk erg uitzonderlijk. De drie pearl kleuren zijn ook stuk voor stuk prachtig. Ik ben erg blij met deze kleuren combinatie!

Wat ook erg prettig is -is dat de kleuren geen fall out leveren. Vooral met de donkerste, paarse kleur was ik hier even bang voor. Ik kan dan ook alleen maar enthousiast zijn over Inglot. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat het niet erg gemakkelijk in de winkels verkrijgbaar is. Op het internet kan je gelukkig wel alles bestellen. Ik bestelde het zelf op dinsdag en kreeg het toen op donderdag binnen. Een top service dus!

Inglot Freedom System Palette 5 - €7.00
Freedom System Mono Eyeshadows - €7.00 per stuk.
Wat is jouw favoriete Inglot product?

24 opmerkingen

 1. Wauw, wat een prachtige palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, de pigmentatie is echt perfect! Ik ben wel jaloers. haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi palette en inderdaad prachtige pigmentatie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi palette heb je samengesteld zeg! Ik wil zelf ook nog een keer een palette bij Inglot gaan bestellen, maar ze hebben inderdaad wel erg veel mooie kleuren dus het kiezen word nog moeilijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een goede pigmentatie, de kleuren zijn ook echt mooi :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw prachtige volle kleuren zeg! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een pigment! Prachtig gewoon

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kleuren heb je gekozen! Ik hou van Inglot :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige kleuren! Heb helemaal niks van Inglot, wie weet in de toekomst nog eens!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kleurtjes, goed pigment!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind die paletten van Inglot zo leuk!! Wel jammer dat ze best duur zijn...
  Je hebt wel mooie kleuren uitgekozen, erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. prachtig palette heb je samen gesteld ik hou van Inglot oogschaduws

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, wat een kleuren, ik ben wel benieuwd naar een look hiermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het pigment en de kleuren zien er echt geweldig uit. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, ik heb nog niets van dit merk, maar wat een plaatje! x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wow wat een pigment! Misschien moet ik toch maar een keer investeren in wat duurdere make-up hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wat een geweldige pigmentatie, prachtige kleuren ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ik heb niks van dit merk, zou ook graag zo een palette willen. ik vind het pigment echt super goed! mooie kleuren heb je gekozen, hier kun je altijd een mooie look mee maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wow, wat een mooi palette en goed pigment! Vooral de gouden kleur vind ik erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Een heel mooi palet met mooie gepigmenteerde kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wow....deze kleuren zijn erg intens....prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik ben verslaafd aan Inglot! Ik kan niet meer zonder mijn paletten. Na heel lang sparen zit ik nu op 160 kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen