O Clock - Crystal Dove.


Ondanks dat ik vaak vergeet om mijn horloge om te doen draag ik ze wel graag. Ik leg ze de laatste tijd maar op mijn nachtkastje zodat ik er s' ochtends meteen aan denk en dat helpt toch wel. Zo vond ik het ook geen enkel probleem om een O clock aan mijn collectie toe te voegen, want een extra horloge kan nooit kwaad en ik zag hier toch wel hele leuke varianten tussen zitten.Wat ik alleen al prachtig vind is het doosje. Wanneer je een gewone O clock koopt zit deze niet in een doosje met deze glimmertjes erop, maar aangezien ik de Crystal variant koos kreeg ik dit prachtige doosje er wel bij. 

Ik vond het ook ontzettend lastig om te kiezen. Wat ik wel meteen wist was dat ik een horloge met het crystal klokje wilde, maar ik twijfelde ontzettend tussen Dove en Turquoise. Beide prachtige kleuren, maar aangezien Dove toch net wat meer subtiel is en ik deze makkelijker kan combineren besloot ik hiervoor te gaan. 


De bandjes van O clock zijn allemaal beschikbaar in meerdere maten. Zo heb je extra small (15 cm) small (16 cm) medium (18 cm) en large (20 cm). Ik ben zelf voor de medium gegaan, maar achteraf had small ook wel gepast. Ik ben alsnog erg blij met mijn keuze aangezien ik het vooral in de zomer wel lekker vind als het niet te plakkerig is. Zeker omdat dit bandje natuurlijk van siliconen is. 

Hij gaat door het siliconen bandje wel wat lastiger om, maar je raakt hem ook niet zomaar kwijt. De sluiting (die er dus niet is) kan niet zomaar kapot gaan waardoor je ervan bent verzekerd dat je hem niet kan verliezen.

Wat wel weer een klein nadeel is aan dit siliconen bandje is dat hij heel snel stoffig raakt. Vooral op een lichte kleur is dit heel goed zichtbaar. Je kunt het stof er ook lastig afhalen met je vingers. Je bent meteen iets wat vochtig is nodig. 
Ik ben ontzettend blij met dit horloge. Hij is subtiel maar door de steentjes toch erg apart. De prijzen zijn naar mijn mening ook nog zeker acceptabel. Zo betaal je voor een bandje €10.00 en liggen de prijzen van de uurwerkjes tussen de €13.00 en €28.00. Voor nog geen €40.00 heb je dus een ontzettend leuk horloge.

Wat vind jij van dit horloge?

16 opmerkingen

 1. Mooi! ik heb hetzelfde klokje maar dan met een magenta bandje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gaaf horloge zeg! Ook zo handig dat er bij de maten staat hoe groot ze zijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze er leuk uitzien :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig en elegant! Past mooi bij je blognaam :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh echt een mooie combinatie en eigenlijk niet erg duur voor een horloge!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is deze leuk. Mooie prijs ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb er 1 met tijgerprint maar zat te twijfelen tussen deze met steentjes. vind deze ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze wilde ik ook ooit kopen! Ik het knalroze :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaaf! Waar zijn deze te koop?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bedankt Kelly! Ga meteen kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen