OPI - Lets Do Anything We Want!


Ik liet jullie laatst al één van de lakken zien uit OPI haar Muppet Collectie. Dit was de lak I Love Applause, en vandaag heb ik weer een kleurtje uit deze collectie. Dit keer de kleur 'Lets do anything we want' een lak vol met zilveren en roze glitters in combinatie met de witte vierkantjes die nog in de lak verstopt zitten. Het is een hele gave combinatie die over veel ondergrondjes kan worden gedragen.


Ik was er al bang voor dat de grote, witte glitters niet op mijn nagels terecht zouden komen. En zoals ik al dacht was dit ook het geval. Op mijn swatch-hand kwam er alleen één vierkante glitter op mijn duim en op mijn rechterhand waren er maar enkele nagels die het geluk hadden een witte glitter op te vangen. Dit vind ik zelf ontzettend jammer aan dit soort lakken, maar desondanks dat is de lak érg mooi. Ik heb hem zelf over een felle, roze kleur aangebracht, maar over een donkere basis of juist over en lichte is hij nog véél mooier!


Ik heb zelf op alle foto's twee laagjes Kiss Me I'm Brazillian aangebracht, (Deze lakt komt uit de Brazil collectie) met daaroverheen één laagje Lets Do Anything We Want! Natuurlijk kan je er voor kiezen om meerdere laagjes aan te brengen, maar vooral met één laagje vind ik hem erg mooi. Hij behoud zo een beetje het speciale effect. Ik vind het bij glitters altijd genoeg om slechts één laag aan te brengen, tenzij ze echt heel erg miniscuul zijn.


Ik ben erg blij met dit kleurtje. Hij kan zowel subtiel als opvallend (meerdere lagen) worden gedragen en daardoor is hij perfect voor overdag of voor een feestje. De lak is ook erg makkelijk te verwijderen en dat terwijl het een glitterlak is. Zoals ik gewend ben van OPI: Een prachtige, sneldrogende lak.

OPI - Lets Do Anything We Want! - €14.25
Wat vind jij van deze kleur?

20 opmerkingen

 1. Oh echt heel mooi lakje! Ik koop zelf niet snel OPI omdat ik het iets te duur vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! Wel een beetje duur maar dan kan je verwachten met Opi (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bijzonder lakje van OPI! Vind 'm leuk en vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een tof lakje! Ik denk dat hij met een donkere kleur eronder inderdaad ook wel heel mooi kan zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooi lakje! Ook mooi gecombineerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke glitter, je hebt het ook erg leuk gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ziet er mooi uit meid! mooi lakje! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk lakje zeg! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. mooI! staat ook echt mooi op dat roze!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben niet zo weg van glitter nagellakken maar het ziet er leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit ziet er wel leuk uit, al ben ik geen groot fan van glitterlakken. Het is inderdaad wel erg jammer dat de grote witte glitters niet zijn meegekomen, dat zou m namelijk wel erg speciaal (en mooi) maken denk ik

  BeantwoordenVerwijderen