Oriflame Discover Parisian Delight shower gel, soap bar & body scrub.


Ik vind de producten van Oriflame altijd ontzettend leuk verpakt, en mede door deze aantrekkelijke verpakkingen voel ik regelmatig de drang om iets aan te schaffen. Zo werd er een tijdje geleden weer een nieuwe lijn gelanceerd; de Discover Parisian Delight lijn. Deze lijn bestaat uit drie producten die allemaal lekker budgetproof zijn!Ik wil zelf nog ontzettend graag eens naar Parijs en deze producten benadrukken dat gevoel nog eens extra erg. De verpakking vind ik écht prachtig, de producten staan alleen al leuk in je stash. En dan nog te bedenken dat het ook daadwerkelijk heerlijke producten zijn. 

Ik begin maar meteen met mijn favoriet: de srub. De scrubs van Oriflame heb ik altijd al fijn gevonden. Zo gebruikte ik voorheen graag de Milk & Honey scrub, maar nu ik de Parisian Delight geur heb geroken ben ik geswitcht. Deze heerlijke combinatie van bessen en bloemen maakt hem erg lekker. Hij is niet zoet, maar ook niet sterk. Ik vind hem heerlijk!


De scrubdeeltjes zijn heel erg mild, maar het zijn er wel een heleboel. Dat vind ik altijd prettig aan de scrubs van Oriflame, ze zijn zowel voor het gezicht als voor de rest van de huid te gebruiken. Ik ben in ieder geval erg enthousiast hierover! Hij maakt mijn huid lekker zacht en is zuinig in gebruik. Een tube bevat tweehonderd mililiter product.

Ingrediënten: aqua, sodium laureth sulfate, polyethylene, cocamidopropyl betaine, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, parfum, sodium hydroxide, benzophenone-4, hexyl cinnamal, linalool, 2-bromo-2-nitropropane-1, 3-diol, limonene, phenoxyethanol, sodium chloride, methylparaben, propylparaben, ethylparaben, ci 61570, ci 17200

Discover Parisian Delight Shower Scrub - €8.00


Als tweede heb ik de douchegel. Met weerom de prachtige verpakking en de heerlijke geur. Deze tube bevat tweehonderd vijftig mililiter. Met een douchegel doe ik altijd iets minder lang met een scrub, omdat ik niet elke dag scrub maar wel elke dag een douchegel gebruik.

Deze douchegel schuimt lekker terwijl je maar een klein beetje product hoeft te pakken voor dit resultaat. De fles vind ik ook erg makkelijk in gebruik. Doordat hij van dik naar dun gaat is hij daar erg makkelijk vast te pakken en glijd hij niet zo gemakkelijk uit je handen.


Deze douchegel geeft mij een lekker, schoon gevoel en ik vind het dan ook erg prettig om hem te gebruiken. Met de andere producten erbij valt hij zeker onder mijn favorieten van de afgelopen tijd.

Ingrediënten: aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, sodium chloride, laureth-3, parfum, sodium citrate, hexyl cinnamal, linalool, 2-bromo-2-nitropropane-1, 3-diol, citric acid, limonene, phenoxyethanol, methylparaben, propylparaben, ethylparaben, ci 61570, ci 17200.

Discover Parisian Delight Shower Gel - €6.00


En als laatste heb ik nog het blokje zeep uit deze lijn. Dit is een blokje zeep van negentig gram. Een vaste zeep gebruikte ik niet zo vaak meer voordat ik deze had aangeschaft. Een zeepje in een pompverpakking heeft vaak toch net wat meer mijn voorkeur omdat het een stukje sneller en soms ook makkelijker werkt.

Maar aangezien de geur zo ontzettend lekker is vind ik het niet erg om deze routine eens aan te passen. Dit zeepje heeft weer de heerlijke geur en heeft ook nog eens een lief, lila kleurtje. De kleur van lavender, één van de geuren die in deze producten verwerkt zitten.


Het zeepje schuimt lekker en maakt mijn handen daardoor goed schoon en zacht. Een handcrème na afloop gebruiken vind ik ook erg lekker. Zo heb ik het gevoel dat alles weer lekker schoon is. Dit blokje zeep vind ik ook wel erg lekker om te gebruiken onder de douche. Wrijf een beetje over een douchepuff en voila; je hebt genoeg schuim om je te douchen. Dit werkt veel zuiniger dan een douchegel!

Ingrediënten: sodium palmate, sodium palm kernelate, aqua, talc, parfum, glycerin, palm acid, sodium chloride, hexyl cinnamal, linalool, palm kernel acid, tetrasodium edta, tetrasodium etidronate, limonene, alpha-isomethyl ionone, coumarin, ci 77007, ci 77891, ci 73360.

Oriflame Discover Parisian Delight Soap Bar - €3.00

Ik ben in ieder geval een grote fan geworden van deze lijn. Het is jammer dat Oriflame zo vaak van limited editions wisselt, maar aan de andere kant is het natuurlijk ook wel weer leuk. Als ik binnenkort nog wat ga bestellen bij Oriflame zal daar zeker iets tussen zitten van deze lijn, wat back ups zijn namelijk geen probleem!

Kende jij deze lijn al?

16 opmerkingen

 1. Ik vind de verpakkingen al erg leuk! Ik kende dit niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende deze lijn nog niet. De douchegel lijkt me wel heerlijk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijken me fijne producten, zien er leuk uit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Noppes, deze lijn kende ik nog niet! De producten lijken me heerlijk. Ik vind de verpakkingen er mooi uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh.. De verpakking is leuk & klinkt heerlijk!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind de verpakking erg mooi! Klinkt goed, zou ook wel wat van Oriflame willen proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit zien er echt goede producten uit!
  Ik heb nog geen ervaring met dit merk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke producten. Lijken me fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kende de lijn nog niet, maar het lijken me wel hele fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een fijne producten lijken me dit! Vooral de scrub klinkt heerlijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. lijken me heerlijke producten ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk om te lezen zeg! Ik kende dit merk nog helemaal niet! X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wow, de verpakkingen zijn inderdaad weer klasse....mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik kende het merk zelfs helemaal nog niet! Ziet er wel leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen