Oriflame Pure Nature Blueberry & Lavender Calming Face Wash.


De Oriflame pure nature blueberry & lavender calming face wash. De naam is een mond veel woorden, maar de werking kan ik in slechts één woord beschrijven: ge-wel-dig. Dit is echt dé ontdekking van het afgelopen jaar, want man wat is dit een fijn product. Ik gebruik deze facewash nu een maand of twee en ik kan er alleen maar enthousiast over zijn. Dit is een product waar ik bij de volgende bestelling een voorraadje van in ga slaan. Oriflame wisselt nog wel eens van producten en ik zou het ontzettend jammer vinden als deze het assortiment snel gaat verlaten.


Hoewel ik geen grote fan ben van de geur lavendel zit deze geur blijkbaar wel in de face wash. Ik ruik zelf enkel de blueberry (en daar ben ik erg blij om) en snap daarom niet zo goed waar ik de lavendel zou moeten ruiken. Mijzelf maakt dit verder niets uit, maar naar mijn mening had het net zo goed een blueberry face wash kunnen zijn.

De verpaking vind ik verder wel erg mooi. Hij is lekker strak en natuurlijk en het plaatje maakt het nog net even af. Ik vind de strakke verpakkingen van Oriflame altijd erg mooi, terwijl ze ook ontzettend leuke en mooie andere verpakkingen hebben. Het wisselt altijd een beetje en ik heb van beide soorten verpakkingen wel een aantal producten in mijn stash zitten.


Het product komt door een kleine opening. Het is een opening die ervoor zorgt dat je helemaal niets van het product versplilt. Je hebt namelijk niet snel het probleem dat er teveel uitkomt waardoor je het product zou kunnen verspillen. En aangezien ik het tot de laatste druppel wil gebruiken ben ik erg blij met deze opening.

De geur is ook werkelijk heerlijk. Als je de blueberry lijn van The Body Shop lekker vindt, vind je deze lijn ook gegarandeerd heerlijk. De geur is namelijk nagenoeg hetzelfde. Die van Oriflame is net iets zoeter, maar alsnog niet overheersend zoet.


Wanneer ik mijn huid was met deze face wash begint hij in eerste instantie een beetje te tintelen. Ik begin met het inmasseren van de face wash, waarna ik dit heel even laat zitten om het vervolgens af te wassen. Mijn huid voelt na gebruik heerlijk zacht aan. Deze face wash geeft bij mij een beter resultaat dan de meeste maskers doen. 

Aangezien deze face wash zo mild is kun je hem bij elke douchebeurt weer gebruiken. Het product geeft mijn huid echt een oppepper. Ik gebruik hem iedere keer weer met plezier en zal dat blijven doen tot hij op is. En dan begin ik als het kan meteen weer aan een nieuwe. 

Het flesje bevat honderdvijftig mililiter en dat is een zeer aardige hoeveelheid aan face wash. Ik kan dit product je zeker aanraden. Zowel de geur als werking is heerlijk. Ik kan alleen maar enthousiast zijn en heb geen enkel minpuntje. Deze lijn heeft ook nog een aantal andere producten die ik erg graag wil gaan proberen.

Wat is jouw favoriete face wash?

11 opmerkingen

 1. Ik ben dol op lavendel, dus deze lijkt me heel erg fijn. Ook nog eens een hele mooie prijs, ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze klinkt wel erg fijn! De geur lijkt me ook best lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze lijkt me echt super fijn! De geur lijkt me ook heerlijk :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me heel erg fijn. Ik vindt oriflame echt een fijn merk ben benieuwd

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lavendel vind ik zelf een heerlijke geur!

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ziet het er goed uit! De geur klinkt erg goed, nu heb ik wel een hekel aan lavendel dus dat je dit niet ruikt is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind lavendel altijd zo lekker ruiken, maar jammer dat je het niet ruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het klinkt allemaal wel heel erg goed....De verpakking is inderdaad erg mooi...een redelijke prijs....deze is de overweging van het aanschaffen zeker waard...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt heel lekker, vooral de geur natuurlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen