P2 Dress Code: Happy - Look of love blushes.


Ik blijf een zwak houden voor mooie blushes. Als ik er eentje tegenkom moet ik hem gewoon meenemen zolang hij enigzins betaalbaar is. Zo kwam ik bij de DM deze twee prachtige blushes van P2 tegen. Van P2 had ik naast nagellakjes en lipsticks nog weinig producten geprobeerd en daardoor werd ik hier ontzettend benieuwd naar. Nu vind ik de gele verpakking van de blush echt niet mooi, maar de opdruk van de blushes zijn dan weer wél erg gaaf.



Beide blushes bevatten namelijk allemaal kleine vakjes met daarin reliëfhartjes. De hartjes liggen er dus echt een beetje bovenop en ze overleven een aantal blushbeurten zeker wel. Na een tijdje zullen de hartjes natuurlijk vervagen, maar dan heb je het leuke blokjesmotief nog wel.

Deze blushes komen uit de 'Dress code: happy' collectie. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren 020 Sweet Melody (links) en 010 Sweetheart (rechts). Een hele nude en draagbare kleur en een kleur die een heel stukje feller is. Beide vind ik ze op hun eigen manier prachtig en ik kon niet wachten om ze te swatchen. In de winkel lagen namelijk wel testers, maar aangezien ik zo enthousiast was over de print heb ik er niet eens meer aan gedacht om ze te gaan swatchen.


Omdat ik de patroontjes zo mooi vind zie je ze hierboven ook nog eventjes in close-up. Je ziet de kleuren hier ook weer erg goed naar voren komen. Sweet Melody bevat huidskleurige, zalmroze en bruine teinten en Sweetheart bevat bruin, paars en roze teinten. Ze zijn beide ontzettend mooi en ik denk dat het beide grote favorieten gaan worden.


Voor een beetje fatsoenlijk pigment hoef je ook helemaal niet hard over de blushes heen te gaan. Links zie je wederom Sweet Melody en rechts zie je Sweetheart weer. Ze zijn beide zeer goed gepigmenteerd en bevatten beide een erg mooie shimmer. Sweetheart is gelukkig ook lichtjes aan te brengen waardoor hij een stuk minder fel is maar je gewoon een gezonde, roze kleur geeft.

Ik ben heel erg blij met deze twee nieuwe aankoopjes. Ze zijn onder andere te koop bij de DM voor een klein prijsje. Ik kan ze je zeker aanraden, mij hebben ze namelijk niet teleur gesteld.

P2 Dress Code: Happy - Look of love blushes €3.65 per stuk.
Wat vind jij van deze twee blushes?

20 opmerkingen

 1. Ze zien er mooi uit, leuke patroontjes ook! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ht ziet er wel erg apart uit maar toch vind ik dit altijd wel een beetje moeilijk om echt voor te kiezen, vanwege al de tinten....waar kies je dan voor?...., hoe toont het daadwerkelijk op je gezicht?...dit vind ik wel vragen die het lastiger maken voor mij om te kiezen voor zulk soort producten...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit, ik vind sweet melody de meest geschikte voor mij!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke verpakking, maar mij lijken de blushes echt wel enorm fel
  Ik kan mij nogal moeilijk voorstellen hoe ze tonen op de huid,

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het valt gelukkig erg mee, het is natuurlijk zo op je wangen als hoe je het zelf aanbrengt. Lichtjes aanwezig of erg fel.

   Verwijderen
 5. Ze zien er echt gaaf uit! Mooie kleuren en patronen :). Vooral de rechter vind ik pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie blushes zeg! Ze zien er heel bijzonder uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zien er heel leuk uit, die blokjes met hartjes maken 'm zo speciaal. Hij is ook heel goedkoop, deze ga ik misschien wel halen! ;)

  Liefs,
  Janneke | Beautyroad

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat zien die er goed uit zeg! die wil ik ook;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw ze zien er heel mooi uit zeg! liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er mooi uit! Ze lijken me erg fijn. x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die patroontjes zien er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zag ze ook toen ik van de week in Duitsland was hoe schattig ik ze ook vond ging ik ze niet gebruiken ivm de grove glitters die erin zitten

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik vind sweetheart erg mooi ♥ prachtige blushes xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuk patroontje om te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen