Therme Brazilian Beauty Body Butter & Shower Scrub.


Over een maand gaat het WK in Brazillië van start. Om die reden brengt Therme binnenkort een nieuwe lijn uit met drie heerlijke producten. Een shower scrub, een body butter en een shower satin. Ik ontving hiervan de shower scrub & body butter, die ik vandaag voor jullie zal reviewen. 


De vrolijke verpakkingen vielen mij als eerste al op. Ik vind het ontzettend leuk hoe Therme dit thema heeft aangepakt en heeft verwerkt in hun producten. Deze producten zijn dan ook Limited Edition waardoor ze pas vanaf 2 juni in de winkel zullen liggen. Het is dus nog even wachten, maar tegen die tijd kan ik je zeker aanraden om een kijkje te nemen in de winkel.


De pot body butter is allereerst écht enorm. Je krijgt maar liefst 250 gram waar je echt ontzettend lang mee doet. Een pot is iets dunner dan die van The Body Shop, maar daarbij wel twee keer zo hoog. Je kunt het dus bijna met twee body shop potten vergelijken. Ik heb al moeite om daar een body butter van op te maken, dus laat staan deze. Maar natuurlijk is zo'n grote pot voor een klein prijsje alleen maar fijn!


Zoals je kunt zien is de substantie ook echt zoals dat van een body butter. Lekker dik en voedend, precies goed. En dan hebben we het nog niet over de heerlijke geur gehad. Deze lijn heeft een hele aparte geur en daarmee is hij juist zo lekker. Hij ruikt naar mandarijn, papaya en limoen als je het mij vraagt. Een heerlijke combinatie van fruitgeuren.

Therme Brazilian Beauty Body Butter - €9.10


Ik vind het heerlijke om onder de douche bijpassende producten te gebruiken en daarom was ik ook erg blij dat ik ook nog eens de shower scrub mocht ontvangen. Ik gebruik altijd eens crub onder de douche, maar het verschilt telkens weer welke. Ik sta er ook altijd voor open om nieuwen te proberen en aangezien ik deze geur érg lekker vind ben ik ook erg blij met deze scrub.

De scrub zit in een tube, wat ik meteen al een pluspunt vind omdat er zo niet zo snel water in kan lopen als bij een pot die je weer open moet draaien onder de douche. Deze tube bevat ook maar liefst 200 mililiter waar ik een hele tijd mee vooruit kan.


Het fijne aan deze scrub is dat je hem voor zowel je huid als je lichaam kan gebruiken doordat hij zo mild is. Het is net suiker met een beetje water erbij, zo vloeibaar en zacht is hij. De scrubdeeltjes zorgen er vooral in mijn gezicht voor dat alles erg zacht aan gaat voelen. Ik ben erg blij met dit product, want wat is hij lekker! Hij laat ook geen vettige/pikkende laag achter wat ik erg fijn vind. 

Ik ben zeer enthousiast over deze nieuwe lijn van Therme en ik kan hem je daarbij ook zeker aanraden. Deze lijn zal vanaf 2 juni in de winkel liggen en zal o.a. te koop zijn bij Kruidvat.

Therme Brazillian Beauty Shower Scrub - €8.63
Wat is jouw favoriete Therme product?

Dit artikel bevat producten die ik van een bedrijf/webshop heb ontvangen ter review.

19 opmerkingen

 1. Ooo lijkt mij super heerlijk! Deze gaan op me wishlist!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Therme heeft altijd wel fijne producten, deze klinken ook erg goed !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lijken me echt fijne producten. Mooie verpakking ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben fan van Therme! Ook deze lijken me weer super fijn! Mooie verpakkingen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. de shower scrub lijkt me heerlijk ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou echt vam therme! Zulke heerlijke geuren... deze producten lijken me ook echt fijn! Leuke blog heb je :)

  Mymakeupmemoire.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ziet er erg goed uit, mooie producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Alleen de verpakking verraad al hoe ie zou ruiken... Lijkt me erg fijne combi deze twee!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het fijne aan deze scrub is dat je hem voor zowel je huid als je lichaam kan gebruiken doordat hij zo mild is.

  Ik zat al te denken wat is het verschil tussen huid en lichaam. Maar je bedoelt zeker gezicht en lichaam. :-)

  Leuke review!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mij lijkt die showerscrub echt wel lekker. Dan krijg je ook nog eens mooi egaal gebruinde benen ;-) Groetjes Anita a.tuuk@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen