Trind Nail Balsam & Nail Repair Natural.


Mijn nagels zijn van nature erg slap, maar toch vind ik het mooi als ze wat langer zijn. Doordat ze zo slap zijn knappen ze bij mij vaak af waardoor ik de gewenste lengte weer net niet behaal. Daarom besloot ik om de Trind Nail Balsam & Nail Repair eens te gaan proberen. Deze twee producten kunnen er voor zorgen dat je nagels sterker worden en ze minder snel breken. Dit klinkt natuurlijk erg goed, en aangezien ik er al veel positiefs over had gelezen wilde ik ze ook maar al te graag uit proberen. 


De bedoeling is dat je eerst je nagels lakt met de Nail Balsam. Deze Nail Balsam mag je zowel op je nagels ols op je nagelriemen aanbrengen. Je laat dit een minuutje of twee intrekken en dan smeer je het zelf voor het laatste beetje in. Zo worden je nagelriemen al een stuk zachter en zijn je nagels ook klaar om te beginnen met het echte werk; de Nail Repair.

Wat ik nog even wil zeggen over de Nail Balsam: ik vind dit echt een heerlijk product. Ook als je de Nail Repair niet wilt gebruiken is het zeker de moeite waard om deze wel eens te proberen. Het gaat zo lekker snel en je merkt echt een duidelijk verschil op. Mijn nagelriemen zijn makkelijk een stukje naar achteren te drukken na gebruik, en ze zien er ook nog eens mooier en verzorgder uit.


Natuurlijk hebben de dan de Nail Repair nog. Deze breng je aan als een gewone nagellak; over je nagels en niet over je nagelriemen zoals je dat bij de Nail Balsam wel doet. Vervolgens laat je dit drogen en dat is eigenlijk alles. Een gewoon nagellakje dus, deze heeft enkel geen kleur en is dus transparant zodra je hem aanbrengt. Dit doe je niet maar één keer, maar een aantal keer per week. Haal de overgebleven Nail Repair er dan af en breng een nieuw laagje aan.

Bij mij duurde het twee weken voordat ik écht zichtbaar resultaat kreeg. Mijn nagels werden langer omdat ze minder snel braken, want dit product maakt mijn nagels echt een stukje dikker. Het is wel jammer dat wanneer je er mee stopt je nagels snel terug bij af zijn, maar als je het regelmatig blijft gebruiken is dit een ontzettend fijn product en kan ik ze je zeker aanraden! Ik ben er in ieder geval erg blij mee.

Trind Nail Balsam - €14.18
Trind Nail Repair Natural - €13.17
Wat zijn jouw favoriete nagel verzorging producten?

19 opmerkingen

 1. Klinkt erg goed! Ik kan nooit mijn nagels laten groeien omdat ik altijd scheurtjes krijg. Misschien deze ook eens proberen dan x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zag juist je berichtje op mijn blog! Dankjewel voor je stem en dat je me volgt ! :D

   Verwijderen
 2. Ben wel benieuwd naar deze producten. Volgens mij heb ik ze wel eens gezien bij de douglas. Leuke blog x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zou je je blog nog een keer willen spammen op mijn blog? Ik ben zo dom geweest om de reactie te verwijderen. Sorry! Ik ga blog volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze twee ook, het zijn echt mijn holy grails voor mooie nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne review! Ik heb zelf altijd korte nagels, dus gelukkig dit soort producten niet nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze wil ik al lang eens testen, lijken me fijne producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw die mint kleur is mooi zeg! Helemaal als het ook zo goed helpt voor je nagels. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn is hij zeker, hij geeft alleen geen kleur af!

   Verwijderen
 8. Fijne review! Ik heb deze producten echt nodig met mijn broze nagels...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Trink is zo'n fijn merk! Ik heb zelf geen last van slappe nagels, maar als ik die wel had wilde ik deze zeker eens proberen :) Ik heb al wel een koraalrood lakje van Trind en die vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijne review! Ik heb er altijd zo''n hekel aan als m'n nagels net lang genoeg zijn en dan breekt er weer eentje af, grr, zo vervelend!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het merk ken ik nog niet zo goed. In Belgie is het niet zo bekend denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lijkt me erg fijn om te gebruiken! Heb ik wel nodig haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hmmm dit klinkt inderdaad als een erg interessant product voor mensen die hier problemen mee hebben,...Tenslotte zijn je handen soms echte blikvangers en is het belangrijk dat ze er best verzorgd uitzien...Zelf heb ik redelijk lange nagels en geen problemen met snel afscheuren, wel heb ik dat als ze afbreken dat dit altijd gelijk heel erg kort is...en dan baal ik als een stekker...
  Mooie review,
  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen