Vaderdag Cadeautip: Verzilverde Manchetknopen + Kortingscode!

AdvertorialCadeaus kopen voor moederdag zal voor de meesten niet zo'n groot probleem zijn, maar voor vaderdag is het meestal een geurtje en daar blijft het bij. Natuurlijk is een geurtje een leuk cadeau, maar eens iets anders kan ook ontzettend leuk zijn. Zo zijn er verschillende webshops die hier leuke dingen voor aanbieden, waaronder VerzilverdeKwartjes.

En nu mocht je misschien denken 'Verzilverde kwartjes?!' Ja, dat klopt. Deze website verkoopt manchetknopen die gemaakt zijn van munten. Zo hebben ze munten van Beatrix, maar ook van Juliana. Je koopt deze munten per twee en dan kan je kiezen of je de Beatrix variant wilt, de Juliana variant of een combinatie van beide. 

Doordat deze munten van de jaartallen 1948 tot 2000 beschikbaar zijn zal het jaartal van je vader (of misschien vriend, als je het voor een andere gelegenheid wilt gebruiken), hier zeker tussen zitten. Ook kun je gewoon munten kopen met enkel het hoofd van Beatrix of Juliana, mocht je een datum erop niet mooi vinden.


Maar hoe wordt zo'n manchetknoop dan gemaakt? Dat was ook mijn eerste vraag toen ik in aanraking kwam met dit bedrijf. VerzilverdeKwartjes biedt manchetknopen van originele gulden munten aan, het kwartje om precies te zijn. Deze kwartjes worden door een edelsmid voorzien van een mechaniek en dan gedompeld in een zilverbad voor een mooi laagje zilver. Een leuke eigenschap van de kwartjes is dat deze in een bepaald jaar zijn geslagen en dus gekoppeld kunnen worden aan een gebeurtenis in dat jaar.

Een vaderdag cadeau zal niet meer zo moeilijk te vinden zijn nu er steeds meer leuke webshops bijkomen met geschikte cadeautjes. VerzilverdeKwartjes is er in ieder geval één van. Voor een setje van twee manchetknopen betaal je €30.00 en deze worden dan gratis verzonden. Ook geld er de regeling 'Voor 16:30 besteld, vandaag verzonden'.

Mochten jullie nu een ideetje hebben opgedaan heb ik nog een leuke kortingscode van 10% korting. Als je de code 'Elegantic2014' intypt gaat deze korting er automatisch vanaf, dit scheelt je toch alweer wat op je bestelling!

Wat is jouw ultieme vaderdag-cadeau tip?

Geen opmerkingen