WINACTIE + KORTINGSCODE zonnebril naar keuze.


Ik heb al eens eerder geschreven over mijn houten zonnebril. Ik heb deze inmiddels al weer een tijdje en ik heb hem al regelmatig gedragen. Ik ben er dan ook zeer tevreden over en daarom heb ik deze keer iets leuks voor jullie. Van WoodenMade mag ik namelijk een zonnebril naar keuze weggeven aan één van jullie en ook heb ik nog een leuke kortingscode die geldig is voor maar liefst 15% korting!

Verplichte stappen:
- Volg Elegantic via Bloglovin & Like dit artikel.
- Laat een reactie achter waarin je duidelijk laat weten dat je meedoet.

Extra stappen (niet verplicht, maar telt voor extra deelnames) :
- Like WoodenMade via Facebook
- Volg WoodenMade via Twitter.
- Like Elegantic via Facebook.
- Volg BookBouquets via bloglovin.

Als je wint mag je dus een zonnebril uitkiezen naar wens, en tevens heb ik nog een leuke kortingscode voor iedereen. Met de code 'elegantic' krijg je 15% korting op je bestelling.

De winactie geld tot en met 24 mei 2014.
Succes!

18 opmerkingen

 1. Ik doe mee!
  Leuke brillen hebben hun in de webshop!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe mee, hele leuke winactie. Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuwe zonnebril!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof, ik doe graag mee :). Ik volgde je al op Bloglovin' (Henderica) en heb het artikel geliked. Ook volg ik nu BookBouquets via Bloglovin' en heb ik de Facebookpagina van WoodenMade geliked (ook weer onder de naam Henderica). (mail:hvtjuh@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof! Wil graag meedoen! Heb alle stappen gedaan, ook alle extra stappen.

  Mijn mail is contact@seasonwithlove.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat mooi zeg. Ik volg je via bloglovin en FB en heb het bericht op bloglovin geliked.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wouw, stoere zonnebril! Ik doe graag mee, ik volg jullie beide op bloglovin (beautyding). Heel veel succes, emharing@ziggo.nl.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind deze wooden zonnebril echt onwijs leuk. Heb alle stappen gedaan zowel degene die moesten als de extra's! Mijn mail is: info@alexaslovelyworld.nl :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe ook graag mee! Ik ben echt aan een nieuwe zonnebril toe! Deze is wel heeeeeeeeeeeeel erg leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hey! Wauwie wat een geweldige winactie! Ik ben nu al helemaal in love met die gafe houten zonnebril! Echt te gek! Perfect voor deze zomer! Ik doe heel graag mee en volg je natuurlijk ook! Ik doe alle extra stappen! Alvast bedankt! Mijn mail is: jkamp9@hotmail.com :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk,en zo onwijs apart, deze zonnebril..... Ik doeheel graag mee en volg je al een tijdje op Bloglovin en Facebook...Natuurlijk heb ik dit artikel ook een like gegeven...ook volg ik Woodenmade op Facebook en doe dit onder mijn eigen volledige naam, Petra Krommenhoek...
  Deze bril zal best heerlijk zitten en voegt dan heel wat toe aan deze zomer...tjonge...

  Groetjes Petra
  ( janenpetrakrommenhoek@gmail.com )

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke winactie! Ik doe zeker mee! Ik heb alles gedaan wat moest én ik heb alle extratjes gedaan! Finger crossed :D Liefs,

  (lobkevanlinden@hotmail.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik doe graag mee & ik volg je ook op facebook.
  Liefs, Jolijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Karin (ekrw@hotmail.com)19-05-2014 21:43

  leuke actie, ik doe graag mee

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, wat een leuke zonnebrillen zeg; ik doe graag mee. De gevraagde pagina's van FB en Bloglovin geliked.
  Bloglovin: melissavanstipdonkmaas
  Facebook: melissa.vanstipdonkmaas
  E-mail: melissamaas@hotmail.com
  Nu heel hard duimen!
  Gr. Melissa

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een coole zonnebrillen! *kwijl*
  Ik doe mee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter; zowiezo_
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen