4 Jaar bloggen - Giveaway 3 | 2x Elf make-up set.


Het is al weer de derde dag van mijn winactie-week, en dit betekend dat er weer een nieuwe winactie online staat. Deze keer heb ik een winactie in samenwerking met ELF. Ik geef twee 'Get the eyelook' sets weg. Één bruine, en één paarse. Je persoonlijke voorkeur mag je altijd achterlaten in de reacties! Als je geen voorkeur hebt mag je dit ook vermelden! 

Verplichte stappen (wordt gecontroleerd):
- Volg mij via Bloglovin & Like dit bericht.
- Like ELF via Facebook.
 -  Aboneer op het  youtube account van ELF.
- Laat een duidelijke reactie achter waarin je vermeld dat je meedoet en welke stappen je hebt voltooid. Mocht je geen blogger/wordpress acount hebben; laat dan ook even je e-mail adres achter zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen!

Extra stappen voor meer kans (wordt gecontroleerd):
+ 2 - Volg mijn boekenblog (BookBouquets) via Bloglovin.
+ 1 - Like de Facebookpagina van Elegantic.
+ 1 - Volg mij via Instagram.

Meedoen kan tot en met zaterdag 12 juli, dan zal ik de winnaressen uitkiezen. Succes! *Meedoen kan vanuit Nederland, België en Frankrijk.

23 opmerkingen

 1. Alweer leuke actie! :D
  Ik heb alle stappen voltooid en mijn voorkeur gaat uit naar de bruine set.
  Veel succes met verder bloggen! ^^

  (mijn e-mailadres is lore.deschamp@telenet.be, ik merk het zo vast sneller dan een bericht via blogger)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met vier jaar bloggen meis. Wat een leuke winactie. Ik, als budget liefhebber doe heel graag mee.. Ik blog natuurlijk over budget producten, dus dit pakket is zeer gewenst... Mijn voorkeur gaat uit naar de bruine kleur... Veel liefs, Betty Budget

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave setjes! Ik zou heel erg graag kans maken, ik volg beide blogls op bloglovin en doe ook youtube! Veel succes, emharing@ziggo.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer een superactie. Ik doe graag mee voor de bruine versie. Ik volg en like je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) / FB ELF (melissa.vanstipdonkmaas) / Youtube ELF (melissa van stipdonk) / Bloglovin boekenblog (melissavanstipdonkmaas) / FB Elegantic (melissa.vanstipdonkmaas) / Instagram (melissamaas1984).
  Gr. Melissa (melissamaas@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne winactie waar ik graag aan meedoe :) Ik heb alle verplichte stapjes gedaan en ik likete de fb ook al :) Mijn voorkeur gaat naar de paarse set want zo'n kleurtje heb ik nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd! 4 jaar is al een hele poos, goed hoor! Ik doe graag mee & heb alle verplichte dingen gedaan.
  Ik like je facebookpagina en volg ook je boekenblog! Liefs, Jolijn. & ik heb geen voorkeur (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gave winactie! Ik sla hem even over, maar ik wens iedereen heel veel succes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk zeg, ik doe mee. Alle verplichte dingen gedaan, daarnaast je blog en FB

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat gaaf! ik ben voor alle kleuren in dus die keuze mag jij voor mij maken, bruin is altijd mooi en naturel maar ik vind die kleur paars/roze ook heel erg gaaf en wat uitzonderlijker! wat tof dat je het al 4 HELE jaren doet echt super! congretz! ik heb alle stappen gedaan. Liefs Rachelkromdijk@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk! Ik doe graag mee
  Ik heb de verplichte dingen gedaan!
  `diolifestyle@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een leuke kleurige actie, het roze/paarse setje vind ik zo geweldig passend bij mijn persoonlijkheid....wow!...natuurlijk wil ik graag meedoen en ik heb alle verplichte stapjes gedaan, Ook heb ik de extra's gedaan behalve Instagram, die heb ik niet...Ik volg jou en Elf onder mijn eigen volledige naam, Petra Krommenhoek....

  Groetjes Petra
  ( heelgewoondagelijks@gmail.com )

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd!!! ik sla de winactie even over.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gedaan: Bloglovin', Facebook en YouTube. En ik maak natuurlijk graag kans.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat een superleuke winactie ♥ ik wil wel een gokje wagen. ik heb alles gedaan, zowel verplicht als de extra dingen. mijn mail is; jouvence@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een gave winactie! Ik ga voor het paarse setje, staat het mooiste bij mijn ogen. :) Ik heb écht alles gedaan, de verplichte stappen en de extra stappen. Sommige dingen had ik al eerder gedaan. Mijn emailadres: picture-esmee@live.nl x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Alle stappen voltooid!! Super leuk altijd al wat van elf willen hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Was vergeten erbij te vermelden dat het mij niet uitmaak welke van de twee.. Vind ze allebei prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Super leuke winactie en ik heb alle stappen gedaan om op deze mooie prijs kans te kunnen maken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk winactie, hier wil ik graag aan meedoen, daarvoor heb ik het volgende gedaan:
  - Ik volg je nu via Bloglovin en heb dit bericht geliket.
  - Ik had ELF al geliket op Facebook.
  - Ik was al geabonneerd op het youtube account van ELF.
  - Mijn email adres is baneauty@gmail.com
  - Ik volg je boekenblog via Bloglovin.
  - Ik heb de Facebookpagina van Elegantic geliket.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 20. ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  youtube; thisisjustzoe
  instagram; zowiezo_
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ook met deze winactie doe ik graag mee :) ik heb alle stappen voltooid!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuke actie.
  Ik bvolg je via Bloglovin, Facebook en nu ook je boekenblog.
  E.L.F. Volg ik via Facebook & You Tube

  BeantwoordenVerwijderen