Andrélon Iedere dag 1 minuut masker - Oil & Care.


Ik gebruik naast een shampoo altijd een conditioner, omdat het gewoon weg nodig is voor mijn haren. Door de conditioner word mijn haar een stuk minder pluizig én het word een heel stuk zachter. Nu gebruik ik deze twee producten, maar vind ik het ook fijn om regelmatig een maskertje te gebruiken. Ik vind een masker wat je lang moet laten intrekken niet zo prettig, ik vergeet het vaak, maar een masker wat je iedere dag kan gebruiken en wat je maar een minuutje intrekken kost is natuurlijk wel érg prettig. Daarvoor gebruik ik graag de varianten van Andrélon. Ze zijn fijn én heel erg betaalbaar, een tube gaat er bij mij namelijk snel doorheen.Andrélon heeft verschillende soorten één minuut maskers. Ik heb er al eens eentje gehad voor perfecte krul, maar bij de Kruidvat bij mij in de buurt hadden ze deze niet meer. Ik hoop dat hij nog wel eens terug komt, want ik vond deze lijn altijd erg fijn. Ik besloot desondanks dat wel een andere variant mee te nemen, want er zijn genoeg andere fijne lijnen van Andrélon. Omdat de Oil & Care voor pluizig en droog haar is -en dat is mijn haar- nam ik deze mee naar huis.

Waar ik wel even bang voor was -was een typische olie geur. Ik ben hier namelijk nooit zo'n fan van. Maar gelukkig heeft dit product de standaard Andrélon geur; een beetje zoet en lekker fris. Ik vind het altijd een hele fijne geur en nog een pluspuntje hier aan is dat de geur na het douchen nog blijft hangen. Je ruikt gewoon dat je het net hebt gewassen.


Als ik naar de ingrdiëntenlijst kijk zie ik wel dat er alcohol in zit verwerkt, maar tegenwoordig zit dit in de meeste producten. Ik heb bij dit product totaal niet het idee dat mijn haar er droog van word, want dat is juist niet het geval. Mijn haar voelt wanneer ik het product er in masseer al lekker zacht, en wanneer ik het uitspoel voelt het nog net iets beter. Hoe ik normaal veel moeite heb met het uit kammen van mijn klitten is dat na gebruik geen enkel probleem meer.


Ik ben ontzettend blij met de één minuut maskers van Andrélon. De tubes zijn groot, ze bevatten honderdtachtig mililiter, handig om mee te nemen en het product maakt mijn haren zacht en makkelijk door te kammen. Nadelen zie ik niet aan dit product. Ik gebruik hem telkens als ik mijn haren heb gewassen met veel plezier.

Andrélon Iedere dag 1 minuut masker - Oil & Care - €3.99
'' Wat is jouw favoriete Andrélon product?

13 opmerkingen

 1. Eigenlijk ben ik best wel erg gek op Andrelon producten, zelf gebruik ik momenteel de Oil & Care producten...

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit kan ik wel gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb van dit merk nog nooit en product geprobeerd
  maar het klinkt wel goed

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit lijkt me ook wel iets voor mij. Klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik ook vaak Andrelon producten, maar deze heb ik nog niet geprobeerd. Klinkt wel er goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt als een erg fijn masker! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik was nog op zoek naar een haarmasker & deze lijkt me erg fijn. Bedankt voor je review! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit ziet er zeker goed uit. Ik vind de maskers van Andrelon sowieso altijd wel prettig. :)

  BeantwoordenVerwijderen