At the moment... #02


In mei zette ik mijn eerste 'At the moment' artikel online, en aangezien ik het wel een erg leuk iets vind ga ik er maar een maandelijks ding van maken. Mits ik het een keer vergeet natuurlijk. Ik heb deze maand met name beauty producten die ik aan het gebruiken ben, ik gebruik weinig producten met dit mooie weer, maar er zit ook nog een prachtig boek tussen.John Green - Een weeffout in onze sterren: Dit boekt kent bijna iedereen wel. In ieder geval van titel. De originele titel is 'The fault in our stars', maar ik lees hem momenteel in het Nederlands. Ik ben rond de helft en vind hem tot nu toe erg goed.

YSL 48 Rose Sabiosa Nagellak: Dit is een lakje wat ik een tijdje geleden al weer kocht en tot kort voorheen niet zo veel heb gedragen. Maar de afgelopen tijd draag ik hem wel weer graag, ik heb hem herontdekt en daar ben ik erg blij mee.

MAC Azalea Blossom Blush: Deze prachtige gradiënt blush van MAC vind ik erg mooi. Hij geeft een licht kleurtje aan je wangen en is daarom ook niet te overheersend voor het mooie weer. Ik vind hem perfect.

Essence Beach Cruisers Bronzer: Deze bronzer en higlighter in één is een echte budgettopper van het merk Essence. Hij geeft me een heel subtiel, bruin kleurtje en ik vind hem ontzettend fijn doordat hij je niet te veel laat glimmen.

Inglot Freedom System Palette: Qua oogschaduw gebruik ik de laatste tijd graag wat donkere teinten in combinatie met een lichte lipstick. Ik gebruik vooral het donkere, paarse kleurtje in dit palette erg graag. 

Smashbox Full Explosure Mascara: Deze mascara is helaas wat moeilijk los te verkrijgen, ik heb hem tot nu toe alleen in setjes met een oogschaduw palette en een oogpotlood gezien, maar toen ik laatst besloot om maar zo'n heel setje mee te nemen was mijn probleem opgelost. Mijn vorige was namelijk nagenoeg op en nu heb ik weer gewoon een nieuwe.

'' Welke producten gebruiken jullie de laatste tijd graag?

12 opmerkingen

 1. Wat een mooie producten ! Vooral de blush van MAC en het palette van Inglot zijn erg mooi ! X Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn artikel! Ik wil het boek ook wel graag lezen :) en met een Inglot palette zit je altijd wel goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel! Ik gebruik graag mijn Naked 3 Palette (namaak) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ben benieuwd naar het boek! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel! Die blush lijkt me erg mooi :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's. Die blush van mac is pretty!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke items! Dat boek wil ik ook erg graag lezen.

  Liefs, Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke producten allemaal. Ik heb zelf dat boek in het Engels en moet hem nog lezen.

  XX
  Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 9. The Fault in our Stars is inderdaad erg goed!
  Oh en wat een mooi palette van Inglot! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die blush ziet er goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen