Ebay Kwastenset.


Ik wil ontzettend graag nog eens een set Real Techniques kwasten bestellen, maar telkens komt het er niet van. Het zijn toch wel vrij prijzige kwasten wanneer je er bijvoorbeeld tien wilt hebben en besloot ik om het maar niet te doen. Maar toen ik op Ebay deze kwasten tegen kwam besloot ik om ze maar meteen te bestellen. Er zijn naast Real Techniques genoeg fijne kwasten en ik was al een tijdje benieuwd naar deze set. Toen ik nogmaals hoorde dat ze echt heel erg fijn waren besloot ik om ze ook maar gewoon te bestellen.


Deze kwastenset bestaat uit tien kwasten. Hiervan zijn vijf kwasten voor het gezicht en vijf kwasten voor de ogen. De vijf kwasten voor het gezicht vind ik perfect. Ik gebruik met name een kwast voor de poeder, blush, bronzer en higlighter en daar zijn deze perfect voor. Een foundationkwast gebruik ik over het algemeen niet, ik heb liever een beautyblender, maar zo af en toe vind ik het wel prettig en daarvoor heb ik nu ook een goede kwast.


Ik was natuurlijk het meest benieuwd naar de zachtheid van de haren. Soms heb je kwasten die nog vrij ruw op je gezicht aanvoelen en dat is iets wat ik nooit zo prettig vind. Deze kwasten voelen écht ontzettend zacht aan en daar ben ik heel erg blij mee. Ze zijn erg prettig en zorgen er voor dat je huid niet geïrriteerd raakt.


Het product pakken ze ook goed op en dat is nog wel het belangrijkste natuurlijk. Ik hoef er geen tientallen keren overheen te gaan voordat het gewenste product erop zit maar kan gewoon direct aan de slag. De kwasten zijn ook goed uit te wassen en eigenlijk heb ik hier niets over te klagen, zeker niet voor de prijs.


En dan natuurlijk de oogschaduwkwasten. Ik merkte meteen al dat ze een stukje groter waren dan ik verwachtte, met name de kwast helemaal links. Deze vind ik echt te groot en daarmee ook onhandig doordat hij zo schuiin is afgesneden. Bij deze kwast vind ik de haren wat stijfjes om oogschaduw goed mee aan te brengen.


Ook de derde kwast vind ik niet helemaal geweldig, maar de rest vind ik dan weer wel erg fijn. Ik ben met name erg blij met de pencil-brush. Deze werkt erg prettig, en de andere twee nog niet eerder benoemde kwasten zijn doordat ze vrij groot zijn erg handig om wat mee te blenden.


Ook deze haartjes zijn lekker zacht en ze nemen het product goed op. Al met al ben ik zeker tevreden over deze set. Er zitten wel een paar kwasten bij die ik iets minder praktisch vind of niet zo snel er bij zou pakken, maar voor de prijs hoor je mij niet klagen.

Tien delige kwastenset  - o.a. bij verkoper: Anna_lewis10
De kwasten hebben mij ongeveer €15.00 gekost.

'' Wat zijn jouw favoriete kwasten?

21 opmerkingen

 1. Dit ziet er wel erg goed uit, zeker voor die 15 euro! Ik vind het zelf ook erg belangrijk dat kwasten niet hard op mijn huid aanvoelen; vind dat zo naar op de huid. Fijn dat deze lekker zacht zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kwasten! Ik heb laatst een setje van Ecotools gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zien er inderdaad super uit, ik heb 6 oogschaduw kwasten besteld, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijken mij fijne kwasten en zeker voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi setje voor niet veel geld :)
  Ik heb ook eens dringend een kwastenset nodig

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. IK vind ze er wel heel goed uit zijn jammer dat ze het niet allemaal zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dat de gezichtskwasten er beter uitzien dan die voor de ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind ze wel groot hoor! Weet niet of ik hier mee zou kunnen werken ;-) Maar vind ze er wel mooi uit zien, mooie set!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kwasten! De gezichtskwasten zien er vooral fijn uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb ook zo'n set aangeschaft via Ebay en daar ben ik heel erg blij mij voor het aanbrengen van blush en contouren maar voor foundation vond ik ze niet echt goed omdat ze nogal strepen achter laten en iets te zacht zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik heb deze ookal een hele tijd en wat ben ik er blij mee! ze blijven echt mooi qua kwaliteit! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is niet zoveel geld voor de hele set kwasten! En ze zien er bovendien nog goed uit ook! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lijken me fijne kwasten en fijn dat ze zo goedkoop zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik sla deze over, maar het klinkt niet heel slecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het is altijd een beetje gokken bij ebay hé..

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ziet er erg goed uit! Vooral die kwasten voor het gezicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ik heb deze ook gezien en getwijfeld, ben uiteindelijk voor een bamboo set van zoeva gegaan. maar nu ik deze zie was dit ook een prima optie geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De gezichtskwasten lijken me erg fijn! Beetje jammer dat die oogschaduw kwasten zo groot zijn xD

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Prachtig set kwasten.....en een heel fijne prijs...

  groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen