ELF - Contouring blush & bronzing powder.


Het is al weer een tijdje geleden dat ik een product van ELF heb gereviewd. Ik had dit product echter nog liggen en aangezien ik hem toch regelmatig gebruik wil ik hem graag aan jullie laten zien. Dit is de ELF twee in één contouring blush & bronzing powder. Dit duo is beschikbaar in drie verschillende kleurencombinaties, waarvan ik zelf de combinatie 'St. Lucia.' heb.


Wat mij als eerste op viel aan dit duo, is dat de vormgeving ontzettend op die van NARS lijkt. Ik wil zelf hier nog graag de Orgasm blush en de Albatross higlighter van, maar de producten van ELF zijn toch een stukje betaalbaarder. En dat vind ik zelf een pluspunt. De laatste tijd koop ik niet zoveel make-up meer als ik ooit heb gedaan, maar dit soort budget dingen kunnen natuurlijk altijd nog in mijn stash. Ze zijn goed betaalbaar en daar houd ik van.

Wat je wel ziet is dat het matte, zwarte doosje gemakkelijk vies wordt. Het is gemakkelijk schoon te maken, dus dat maakt niet uit. Maar ook krassen zie je hier erg snel op. Een kleine opmerking, maar zelf heb ik hier totaal geen last van. Zo kun je ook meteen zien dat het product in ieder geval goed gebruikt wordt!


De kleuren van dit palette vind ik prachtig, maar ik schrok wel even toen ik zag hoe donker de bronzer was. Ik heb zelf een huidskleur met vrij weinig pigment waardoor deze kleur meteen al was uitgesloten voor mij. Ik had gehoopt dat hij een stuk lichter zou zijn, maar helaas viel dat tegen. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer opties met een te donkere bronzer. En de blush is dan wel weer erg geschikt voor mij.


De blush deed mij in de verpakking nog niet aan een andere denken, maar op mijn hand vond ik dat hij wel aardig wat weg had van Rose Gold van Sleek, of Orgasm van Nars natuurlijk; het is maar hoe je het bekijkt! Deze blush heeft een prachtige gouden shimmer en ondanks dat is hij op je wangen erg subtiel en natuurlijk.

De bronzer heeft een zilveren glitter er door heen lopen, maar voor het grootste gedeelte is deze toch echt matt. Ik vind hem prachtig, maar helaas is hij echt te donker. Ik gebruik hem zelf wel graag voor in mijn crease. Hij dient namelijk ook prima als oogschaduw!

Al met al ben ik erg blij met dit product. Voor de bronzer heb ik als nog een goede oplossing; hij is erg multifunctioneel, en de blush gebruik ik ook met ontzettend veel plezier. Ik ben er erg blij mee!

'' Heb jij nog aanraders van ELF?

15 opmerkingen

 1. Ze zien er beiden indd erg mooi uit! Lijkt me een fijn product om mee te nemen op vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze ook. Ik vind hem erg fijn werken, alleen jammer dat de bronzer inderdaad zo donker is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben dus niet de enige! Jammer dat hij voor jou ook aan de donkere kant is.

   Verwijderen
 3. Leuke review! ik heb deze ook en ik ben er echt super blij mee
  ik gebruik hem elke dag

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie blush en bronzer, ziet er goed uit :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil zelf ook nog eens zo'n doosje van ELF bestellen. Wel goed dat ik nu zie hoe donker de bronzer is want ik ben van mijzelf ook best licht. Wel fijn dat je de blush met plezier kan gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De bronzer zou ik je dan inderdaad niet aanraden. Gelukkig heeft ELF nog veel meer mooie producten! :)

   Verwijderen
 6. De bronzer is inderdaad erg donker, jammer! De kleur van de blush vind ik wel ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat de bronzer zo donker is, de blush ziet er wel heel mooi uit!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer van de bronzer, maar de blush vind ik er goed uitzien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi palette, jammer dat de bronzer zo donker is!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er super mooi uit! Voor contouren gebruik ik liever poeder die een wat grijzere ondertoon heeft!

  My Makeup Mémoire

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Voor mij is het geweldig dat de bronzer wat donkerder is deze gaat op mijn wishlist, voor jou natuurlijk wel jammer, de blush is ook wel erg mooi moet ik zeggen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijn om zo iets positief over dit duo te lezen...
  groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er goed uit, mooie kleuren! X

  BeantwoordenVerwijderen