Eucerin Hypersensitive Lijn.


Het merk Eucerin kende ik al wel, maar ik had er zelf nog nooit wat van geprobeerd. Laatst kreeg ik de kans om de nieuwe Hypersensitive lijn uit te proberen en daar zei ik natuurlijk geen nee tegen. Ik heb de lijn ruim twee weken uitgeprobeerd en in die tijd heb ik ee goede mening kunnen vormen over de vijf producten in deze lijn.


Allereerst mijn favoriet uit de hele lijn. DIt is de Ultra Sensitive Reinigingslotion. Deze lotion is te gebruiken om je gezichtsmake-up te verwijderen, en ik heb ook getest of het geschikt is voor het reinigen van de oogmake-up. Deze lijn is namelijk voor de gevoelige huid en daarom nam ik aan dat het weinig kwaad zou kunnen voor mijn ogen.

En dat kon het gelukkig ook niet. Deze reinigingslotion verwijderd met name mijn gezichtsmake-up probleemloos, maar ook voor het verwijderen van mijn oogmake-up vind ik hem fijn. Vaak gebruik ik eerst deze lotion, dan een remover speciaal voor de ogen, en dan nog maals deze lotion om de laatste restjes weg te halen. De perfecte combinatie voor mij!


De verpakkingen vind ik zelf ook erg mooi. Ze zijn wat simpel, dat klopt, maar dat maakt ze juist zo handig. De dunne, ronde verpakking zorgt ervoor dat hij makkelijk mee te nemen is en dus weinig ruimte in beslag neemt. 

En wat ik nog wel het fijnste vind aan de verpakking is dat hij luchtdicht is. Dit zorgt ervoor dat er geen vuil bij de verpakking kan komen. Zo is het product ook meteen een stuk langer houdbaar én je verspilt er minder van. Een win-win situatie als je het mij vraagt.


Deze reinigingslotion is zowel geschikt voor de zeer gevoelige gezichtshuid als de gevoelige gezichtshuid met roodheid. De producten van deze lijn zijn ook nog eens geschikt bij rosacea en couperose doordat ze zo mild zijn.

Eucerin Ultrasensitive Reinigingslotion - €9.95


Deze lijn bevat ook nog eens vier verschillende crème's. Je hebt de anti redness kalmerende crème & voedende crème en de ultra sensitive kalmerende crème voor de normale tot gemengde en droge huid. Ik heb zelf een normale tot gemengde huid met hier en daar wat droge plekjes en tevens ook wat rode plekjes. Perfect om deze lijn dus op te testen!

Ik begon met het testen van de anti redness kalmerende & corrigerende crème. Deze producten kun je zowel voor dag als nacht gebruiken. Ze trekken vrij snel in en ik heb ook daadwerkelijk het gevoel dat mijn huid er beter door aanvoelt. De roodheid is niet meteen weg, maar wanneer ik mijn foundation aanbreng met of zonder de crème eronder is er toch wel een heel verschil.


Hoe ik normaal altijd wat rode vlekjes had die zelfs door de foundation zichtbaar bleven, heb ik dat bij deze producten niet. De anti redness kalmerende en corrigerende crèmes vind ik zeker aanraders. Ik gebruik zelf met name de corrigerende crème met regelmaat omdat ik merk dat deze het meest effectief is bij mij.

*Links: kalmerende crème. Rechts: corrigerende crème.

AntiREDNESS Corrigerende Crème - €19.49 (50 ML).
AntiREDNESS Kalmerende Crème - €19.49 (50 ML).


En als laatste heb ik nog de Ultra Sensitive Kalmerende crème voor de normale tot gemengde huid en de Ultra Sensitive Kalmerende Crème voor de droge huid. Ik heb hier met name de linker crème voor gebruikt omdat mijn huid niet zo droog is. Op de plekjes bij mijn neus heb ik dan weer de crème voor de droge huid gebruikt omdat dat hier wel erg prettig is.

En wat ben ik weer enthousiast over deze producten! Hoe ik eerst niets over Eucerin had gehoord ben ik nu érg enthousiast en ben ik zeker benieuwd naar hun andere producten. 


Bij deze crèmes is het hetzelfde verhaaltje als bij de andere crèmes: ze trekken snel in en mijn huid voelt er erg prettig door aan. De crèmes hebben geen gekke geurtjes waardoor ik ze ook niet irritant vind tijdens het aanbrengen. Ze werken gemakkelijk door de luchtdichte verpakking en ze zijn dus ook gemakkelijk om mee te nemen. Je kunt er namelijk onmogelijk mee smeren zolang je de dop er op hebt zitten!

*Links: Voor de droge huid. Rechts: Voor de normale tot gemengde huid.

Mijn favorieten van de vier crèmes zijn de Anti Redness Corrigerende Crème en de Ultra Sensitive Kalmerende Crème voor de normale tot gemengde huid. Deze crèmes passen precies bij mijn huidtype. Het is dus maar net wat voor huid je hebt, maar er zit voor iedereen wel een passende crème tussen!

UltraSENSITIVE Kalmerende Crème normale tot gemengde huid - €16.99 (50 ML).
UltraSENSITIVE Kalmerende Crème droge huid - €16.99 (50 ML).

De producten zijn vanaf eind juni 2014 exclusief verkrijgbaar bij de (online) apotheek.

'' Heb jij al eens wat geprobeerd van Eucerin?

*Dit artikel bevat producten die ik van een bedrijf/webshop heb ontvangen ter review.

13 opmerkingen

 1. Ik heb eigenlijk nog nooit producten van Eucerin gebruikt, ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ola, die anti-redness crème klinkt echt iets voor mij ^^ En ik kan me inbeelden dat die wel goed werkt met die corrigerende groengekleurde creme. Zou ik zelf ook wel durven uittesten.

  Leuke review dus! :D

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had ze zelf vroeger ook omdat ik een extreem droge huid heb vooral in de winter waardoor de vellen er soms aan hingen, dit hielp daar zo goed tegen en daarnaast zijn het erg fijne producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit klinkt echt als iets voor mij!
  Ik heb een super gevoelige huid die snel rood wordt

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De producten zijn niet goedkoop, maar ze klinken wel alsof ze het waard zijn! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze klinken als echt geweldige producten! Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd, maar die kalmerende crème lijkt me wel wat. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. klinkt goed ik kende het merk nog niet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. klinkt goed, ik kende het merk al wel want ik heb er een nachtcreme van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die reinigingslotion lijkt me erg fijn! Ik heb eigenlijk nog nooit een product van Eucerin geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze producten klinken wel erg goed! Vooral de anti-redness crème lijkt me wel heel fijn; ik heb altijd wel wat rode vlekjes in mijn gezicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het lijken me hele fijne producten! Zelf heb ik nog niks van Eucerin geprobeerd. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik heb er nog nooit iets van geprobeerd, lijkt mij wel fijn

  BeantwoordenVerwijderen