Gratis Etos nagellak dankzij Nivea.


Het WK komt steeds dichterbij, en dit betekend dat de winkels langzaam weer in rood, wit, blauw en oranje worden versierd. De schappen worden gevuld met speciale producten voor deze gelegenheid. Zo krijg je elk jaar wel weer een winkel die gratis producten weg geeft tijdens het WK óf EK. Mijn favoriet dit jaar? Etos! Wanneer je bij de Etos namelijk een product aanschaft van Nivea krijg je niet alleen korting, maar ook nog eens twee gratis nagellakjes bij de Etos. *Deze actie is geldig vanaf 9 juni tot en met 22 juni.


Bij aankoop van een Nivea product krijg je dus én korting, én twee gratis nagellakjes van Etos. Deze nagellakjes zijn beschikbaar in zes verschillende varianten. Zo heb je de volgende kleuren: Rood, wit, blauw, oranje, goud en een doorzichtige topcoat. Alle kleuren om de Nederlandse vlag op je nagels te maken, of een andere leuke nail-art.

Deze lakjes zijn ontzettend schattig doordat ze vrij klein zijn. Er staat niet op hoeveel er in zit, maar ik gok op vier mililiter aangezien ze nét iets kleiner zijn dan mijn Sinful Color lakjes van vijf mililiter. Met deze hoeveelheid kom je het WK in ieder wel door!


En dan het moment waar we allemaal op hebben gewacht; de swatches. Ik moet zeggen dat ik positief verrast ben. De kleuren dekken allemaal in twee laagjes (alleen de blauwe zou eventueel nog een derde laagje kunnen gebruiken, ik vind het zelf verder niet nodig). Ik ben met name erg blij met dit witte kleurtje. In één laag dekte hij al goed genoeg om er een nail-art overheen te maken, maar als je wilt gaan voor de ultieme dekking kan ik je aanraden nog een tweede laagje aan te brengen. En dan is hij helemaal perfect, hier ben ik blij mee!

De lakjes dekken dus allemaal goed en ze drogen ook nog eens ontzettend snel. Na zo'n tien minuutjes had ik twee lagen volledig droog. Ik kon er mee doen wat ik wilde en dit veroorzaakte verder geen deuken of wat dan ook. Ik ben echt positief verrast, dit had ik niet verwacht!


Nivea is een merk wat ik al gebruik sinds dat ik klein ben. Ik vind de producten altijd erg prettig en doordat ze zeker betaalbaar zijn blijft het ook leuk om iets nieuws te proberen. Nu is het dubbel zo leuk, want je krijgt er meteen twee gratis nagellakjes bij! (En dan natuurlijk de korting nog!). Deze actie geld van 9 juni tot en met 22 juni bij Etos.

'' Heb jij het perfecte WK nagellakje al gevonden?

Dit artikel bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen voor een review.

17 opmerkingen

 1. Wat een super leuke actie, de lakjes zijn echt cute! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke actie, goed om te weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke actie en mooie lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nivea is echt een topmerk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is nog eens een leuk setje met kleuren, toffe actie ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk actie! Ik gebruik graag nivea en die lakjes zijn echt nice :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke actie zeg. Jammer genoeg hebben we hier geen Etos want ik heb eigenlijk een nieuw potje Nivea nodig.

  De lakjes zien er alleszins leuk uit van kleur en als ze nog eens goed dekken... helemaal perfect! :D

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk! En wat fijn dat die witte zo goed dekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke actie! Jammer genoeg zit er geen Etos in België! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke en schattige nagellakjes, leuke actie van de Etos!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk!
  xx
  www.myrunwayfashionworld.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke actie de lakjes zien er goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 13. etos heeft altijd van dit soort leuke acties!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De lakjes zien er superlief uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een onwijs leuke actie, en zeker met van die frisse NLkleurtjes, zelf spreekt de witte en goudkleurige nagellak mij erg aan

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wat een leuke actie, de witte nagellak dekt inderdaad erg goed ♥

  BeantwoordenVerwijderen