June wishlist.Wanneer ik eens een cadeautje moet vragen weet ik vaak niet zoveel, maar wanneer dat niet aan de orde is staat mijn wishlist vaak overvol. Ik maakte laatst een nieuwe wishlist, die ik vandaag met jullie deel. Ik ben erg benieuwd welke items ik ook daadwerkelijk ga bemachtigen van dit lijstje!

Nyx Jumbo Pencil - Milk: Dit potloodje staat al een tijdje op mijn wishlist, maar wanneer ik weer eens bestel bij Douglas vergeet ik hem telkens. Deze lijkt me heel erg fijn en aangezien ik er zoveel goede dingen over heb gehoord wil ik hem ook graag uitproberen.

Oh so sheer parfum: Killer Queen van Katy Perry vind ik ontzettend lekker en daardoor ben ik ook erg benieuwd geworden naar Oh So Sheer. De noten van de geur spreken mij erg aan waardoor ik bijna zeker weet dat ik deze erg lekker ga vinden, en dan neem ik hem zeker eens mee naar huis!

Mail & Letter holder: Deze kom ik steeds vaker tegen op Ebay. Het is officieel een brief & tijdschriften houder, maar zelf lijkt hij me erg handig voor wat grotere make-up palettes. Je komt hem op Ebay tegen als je zoekt op 'White Mail & Letter Holder'.

Chi white limited edition stijltang: Deze staat ook al een tijdje op mijn wishlist. Hij komt in combinatie met een gratis tas waar je -je stijltang in kan meenemen. Mij gaat het natuurlijk om de stijltang, maar door de hoge prijs laat ik deze nog even aan me voorbij gaan.

Michael Kors Bedford Large Grained Leather Bag: Helaas weer een product wat je niet zo goedkoop kan vinden. Een Michael Kors tas. Ik heb zoveel modellen die ik prachtig vind, en dit is één van mijn favorieten.

MAC Maleficent Eyeshadow Palette: En het MAC Maleficent Eyeshadow Palette staat ook nog op mijn wishlist. Helaas niet online te verkrijgen en ik heb geen MAC counter in de buurt waardoor ik deze waarschijnlijk niet kan bemachtigen. 

'' Wat staat er nog op jullie wishlist?

13 opmerkingen

 1. Mooie wishlist. Het parfum van Katy Perry wil ik ook graag hebben! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die stijltang en het luchtje zou ik ook wel willen het potlood heb ik al liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die Maleficiant-quad is zoooo mooi! Jammer dat die zo snel uitverkocht was :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad heel jammer, en niet online te bestellen helaas!

   Verwijderen
 4. Het NYX jumbo pencil heb ik ook. Het is zo'n fijn product om mee te werken <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik word er als maar benieuwder naar, toch maar eens mee bestellen dus! :)

   Verwijderen
 5. Mooie wishlist! Vooral het palette van MAC!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat palette rekje lijkt me heel handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou dat NYX potlood echt direct bestellen! Hij komt iets van €5 bij Douglas en je hebt geen verzendkosten, maar dat zul je vast wel weten :) ik ben er nog steeds zo blij mee <3

  BeantwoordenVerwijderen