MAC Matte Lipstick - Please Me.


Woensdag kreeg ik ontzettend fijn nieuws; ik ben geslaagd voor mijn VMBO examen. Ik had het aan de ene kant wel verwacht, maar aan de andere kant zat ik toch wel een beetje te twijfelen en was het fijn dat ik het verlossende woord eindelijk kreeg. En omdat ik toch wel een klein beetje trots was dat ik na twee vrij lastige jaren toch was geslaagd besloot ik om een kleine bestelling te plaatsen in de Douglas webshop. Ik kocht de concealer en lipstick van MAC die ik al een tijdje wilde en daar ben ik érg blij mee.


Matte lipsticks zijn over het algemeen niet helemaal mijn favoriet, maar Please Me vond ik zo mooi dat ik toch maar besloot er weer eens eentje aan te schaffen. Please Me is een lipstick die  vrij licht is en daardoor past hij ook mooi bij een donkere ooglook. Nu dacht ik eerst dat hij maar een klein beetje donkerder was dan Angel waardoor ik even twijfelde, maar ik besloot hem toch maar te bestellen. En ik vind hem eigenlijk totaal niet op Angel lijken, dus dat was een mooie meevaller.


De kleur is een beetje oudroze zoner enige shimmers of glitters. Hij is echt volledig mat en trekt daardoor na een tijdje dragen ook in je lippen. Vaak heb ik bij lichte kleuren, zoals Angel met haar frost finish, er last van dat ze snel van mijn lippen afgaan. Bij deze word de kleur naar mate het dragen op lange termijn wel wat minder, maar helemaal weggaan doet hij niet zo snel. Er blijft altijd een subtiele stain achter die ik wel erg mooi vind.


Ik had op het internet al een boel swatches opgezocht, een miskoop van €18.50 zou ik namelijk een beetje zonde hebben gevonden, en daardoor wist ik al dat het pigment top was. Dat mag ook wel voor de prijs en ik ben het van MAC ook wel gewend, maar het is altijd even afwachten hoe een kleurtje in het echt overkomt.

Ik werd ontzettend blij tijdens het maken van de swatches, want wat is dit een mooi kleurtje. Ik heb al veel roze teinten, maar iets wat hier erg dichtbij komt had ik nog niet. En al helemaal niet in een matte vorm.


Het enige nadeel wat ik heb, is dat de kleur een beetje in de lijntjes van je lippen kan gaan zitten. Als je je lippen dan even op elkaar perst is het wel weer weg, maar je moet dus niet vergeten dit af en toe te doen. Anders kan het eruit zien alsof je wat velletjes hebt en dat is natuurlijk niet érg mooi.

Enthousiast ben ik zoals altijd weer over deze MAC lipstick. Het is inmiddels mijn vijfde, en hier zullen er zeker nog meer bij gaan komen. Ze hebben geweldig pigment, pikken niet en blijven ontzettend lang zitten. Ik ben groot fan!

MAC Matte Lipstick - Please Me - €18.50
'' Welke kleur MAC lipstick is jullie favoriet?

34 opmerkingen

 1. Heel mooi kleurtje, staat je super!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw ik vind dit echt een mooi kleurtje ! X Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's, de kleur van deze lipstick ziet er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd!! Top dat je geslaagd bent. Mooie lipsick, prachtig kleurtje! Goed dat je jezelf hebt getrakteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeeh, wat een mooi zomers kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg mooi kleurtje! Deze staat ook op mijn wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met het slagen voor je VMBO!! :) En wat een mooie lipstick om jezelf mee te belonen, ik vind Please Me echt een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd meid, super gedaan! Prachtige lippenstift ook, staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi kleurtje! Dit is echt een populair kleurtje :)
  Gefeliciteerd ook!

  liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Alsnog gefeliciteerd met je Diploma, super dat je het gehaald hebt,,,de lipstick vind ik heel erg mooi en zacht van kleur...toppie!

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. blijf dit een prachtige kleur vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele mooie kleur! MAC lipsticks zijn zo fijn. x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, echt een heel erg mooie kleur! Hij geeft ook veel kleur af!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw! Hij is super mooi! Gefeliciteerd trouwens met je diploma!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Pretty! Wat is het toch een mooie kleur <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb 'm ook net nieuw! Hij is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Prachtig kleurtje! Gefeliciteerd met je slagen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Proficiat met je punten! En een hele mooie lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie kleur! En gefeliciteerd met je slagen!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een geweldig kleurtje! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen