MAC Mineralize Blush - Love Thing.


Love thing stond al een tijdje op mijn wishlist. Maar om nu elke week een nieuwe MAC blush aan te schaffen; dat word een beetje prijzig. Na een tijdje besloot ik om deze maar gewoon te bestellen en daar heb ik tot nu toe nog helemaal geen spijt van. Love thing is een blush die voor mijn huidskleur zowel als bronzer als blush gebruikt kan worden, waardoor hij ook weer erg multifunctioneel is.


Deze blush heeft wanneer je hem nog niet hebt gebruikt een patroontje met witte spikkeltjes op de bronzen achtergrond. Zodra je het product een paar keer hebt gebruikt verdwijnt dit echter langzaam en krijgt de blush slechts één kleur. Qua swatch veranderd het echter niets, de witte spikkeltjes hebben namelijk geen toevoeging aan de blush zelf.


En wanneer het doosje open is ziet de blush er nog mooier uit. Ik ben er dan ook ontzettend blij mee. De kleur is perfect en vooral wanneer hij nog wat schittert in het zonlicht zorgt hij voor een prachtig effect. Deze blush bevat 3.5 gram en daar doe je zeker een hele tijd mee. De eerste keer toen ik een MAC blush kocht vond ik ze vrij klein, zeker voor de prijs, maar nu ik ze al een lange tijd gebruik merk ik dat je er ondanks dat ontzettend lang mee doet. Ik heb er in die tijd nog geen één op kunnen maken, ik heb zelfs nog geen pan geraakt.


Het pigment is zoals we van MAC gewend zijn geweldig. Hier heb ik één laagje aangebracht van de blush. Hij geeft naar mijn mening zo genoeg (of zelfs al wat te veel) kleur af, maar als je nog meer pigment wilt is dat zeker op te bouwen. Op mijn wangen is hij lekker subtiel op deze manier waardoor hij zorgt voor een gezonde en mooie uitstraling.


En wanneer je dan aan het genieten bent van de zonnestralen ziet je blush er zo uit. De shimmers komen érg goed naar voren. Ik vind hem zo nog net wat mooier dan wanneer je niet in de zon staat. Het is een hele fijne blush die het geld zeker waard is.

MAC Mineralize Blush - Love Thing - €24.50
'' Wat is jouw favoriete MAC product?

14 opmerkingen

 1. Wat een mooi product! Zelf heb ik (nog) niets van MAC. Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende deze blush nog niet. Wat bijzonder met die witte spikkeltjes ertussen. Wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie blush! Zeker met de shimmers er in
  Ik denk dat deze wel wat te donker zou zijn voor mij denk ik

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben zelf ook heel wit en bij mij is hij heel subtiel! Dus met een beetje geluk is hij voor jou ook goed.

   Verwijderen
 4. Hij is heel erg mooi! Mooi effect in de zon ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie blush! Al ben ik zelf meer van de roze tinten! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij zou mij niet zo mooi staan. Maar het is wel een hele mooie blush hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een plaatje, ik vind hem mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een prachtige blush! Ik ben opzoek naar een zomerse blush en deze voldoet aan mijn waarde, ik ga hem gauw van dichterbij bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige kleur ziet er goed uit! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen