Maybelline Terre Indienne Bronzing Powder With Blush - 09 Golden Tropics.


Vaak weet ik wel ongeveer wat er in de winkels ligt of wat er in de winkels te liggen komt, maar toen ik een paar dagen geleden de winkel in ging om een aantal dingetjes te halen voor het winactie pakketje van zondag kwam ik iets tegen waar ik nog niet eerder iets over had gelezen. Ik zag twee prachtige bronzer en blush duo's van Maybelline en ik kon het daarom niet laten om er ééntje van mee te nemen. Want wat heeft hij een leuk uiterlijk!


Allereerst wat informatie over het duo voordat ik naar de swatches ga. Dit bronzer met blush duo is verkrijgbaar in deze koraalroze kleur met een bronzer (09 Golden Tropics) en hij is er ook nog in de kleuren combinaties 08 Bronzed Paradise en 10 Bronzed Tropics. Bij ons hadden ze enkel Golden Tropics en Bronzed Paradise te koop en deze twee kleuren vond ik beide prachtig. Omdat ik zelf net wat meer van de warme kleuren ben was de keuze voor mij erg makkelijk en nam ik Golden Tropics mee naar huis.

Dit is Maybelline hun eerste bronzer en blush duo, en ik vind dat ze meteen een heel mooi product hebben uitgebracht. Zeker voor een eerste keer, want als hier nog ontwikkelingen in gaan komen ben ik de volgende keer ongetwijfeld nóg enthousiaster. Dit bronzer met blush duo heeft niet alleen een prachtig patroontje, maar de rand van het duo heeft precies dezelfde kleur. Dit geeft een hele leuke, zomerse uitstraling.


Het duo zit in een doosje op handformaat. Deze is net iets kleiner dan mijn handpalm en daardoor is hij gemakkelijk om mee te nemen op bijvoorbeeld vakantie, of gewoon naar je werk/school om je make-up tussendoor op te frissen. Nu is het mooie dat dit niet snel nodig is met dit product. Ik bracht hem voor het eerst aan in de middag, en toen ik s' avonds mijn make-up ging verwijderen zat hij er nog perfect op. 

Van de swatches werd ik echter niet meteen enthousiast. De kleuren lijken wat faal en het was moeilijk om genoeg pigment op mijn arm te krijgen. Maar toch vind ik dat de kleuren hier nog aardig goed overkomen. Zo waren ze in het echt net zo en er zit dus geen kleur verschil in door het maken van de foto's met de camera.


En zo ziet het product er uit op mijn gezicht. Ik heb hem hier vrij aanwezig aangebracht, maar als je hem minder aanwezig wilt is dit natuurlijk ook mogelijk. Ik was bang dat als ik minder aan zou brengen mijn camera het niet goed op zou pakken, maar wat ben ik blij dat hij dat nu wel gewoon heeft gedaan! 

Ik ben zeer blij met deze nieuwe aankoop en ik ben ook erg benieuwd wat jullie er van gaan vinden. Het is een product wat naar mijn mening vrij betaalbaar is. Je doet namelijk ontzettend lang met zo'n product en je hebt nu ook nog eens meteen een bronzer en blush in één. 

Maybelline Terre Indienne Bronzing Powder With Blush - €13.29
'' Wat vind jij van dit product?

18 opmerkingen

 1. wat een mooi blush en bronzer duo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi product! Ben ik niet gewend van hun!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de Bronzer & Blush zo mooi <3!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk patroontje en ik vind hem er goed uitzien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi product, mooie kleurtjes en het patroontje is echt cute :).
  Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De bronzer past echt heel mooi bij je huid. Goede pigmentatie ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het patroontje vind ik echt prachtig, de kleuren lijken inderdaad wat tegen te vallen maar hoe je het draagt, vind ik het alsnog wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik had hem al zien liggen in de winkel en was hier best benieuwd naar. Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Staat je leuk, ik had er ook nog nooit van gehoord! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het ziet er inderdaad erg mooi uit! Ook lekker handig zo'n 2 in 1 productje! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hee deze zag ik vanmorgen bij Kruidvat, eigenlijk is toch wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zag deze gisteren liggen, nu ik het zo zie denk ik dat ik hem toch ga halen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er super mooi uit!

  mymakeupmemoire.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een onwijs mooie natuurlijke tint....Ik ben onder de indruk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze zag ik vandaag in Kruidvat en wil hem zo graag! Hij lijkt me zo mooi

  BeantwoordenVerwijderen