Mintgroen Ernest Horloge.


Mintgroen is dé kleur van komend zomer, en tevens is dit mijn favoriete kleur. Mijn kamer heeft aardig wat groene details en ik vind mintgroen in sieraden de laatste tijd ook érg mooi. Nu kwam er een paar dagen geleden al een winactie online waar je dit horloge in het wit kon winnen (je kan nog tot zondag meedoen!), maar ik heb zelf ook nog een prachtig exemplaar mogen ontvangen. 


Horloges draag ik steeds vaker omdat ik steeds meer leuke modellen tegen kom. En met zo'n mintgroen juweeltje wil ik maar al te graag rondlopen. De horloges van Ernest vind ik ontzettend leuk doordat ze vrij simpel, maar toch opvallend zijn. Je hebt ze in allerlei mooie kleurtjes. Ik vind zelf bij dit horloge de combinatie van mintgroen en rosé-goud echt prachtig.

Het horloge is verstelbaar tot een vrij grote, maar ook een vrij kleine maat. Je drukt het bandje door bij het gewenste pinnetje (zo kan je hem hier vastmaken) en verder werkt hij zoals ieder ander horloge. Het horloge zelf maakt wel een tikkend geluid bij elke seconde, maar het geluid is niet zo overheersend dat je er last van hebt.


Ik vind het horloge echt prachtig, en het leuke aan de Ernest Horloges is dat de prijzen heel erg betaalbaar zijn. Voor dit horloge betaal je slechts €19.95 en dat vind ik een erg mooi prijsje voor dit prachtige exemplaar. Ik ben er erg blij mee! 

'' Wat vind jij van dit horloge?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf/webshop ter review.

14 opmerkingen

 1. Oh ik vind hem echt heel erg mooi! Hele leuke kleur ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kleur! Helaas hou ik persoonlijk niet zo van goud waardoor ik het zelf niet snel zou aanschaffen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie horloge! echt helemaal mijn ding

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een gave kleur horloge! mooi ook met dat rose goud!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, een heel mooi horloge, prachtige kleur ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige horloge! Hele mooie kleur! Liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke frisse kleur, hier ben ik ook best wel gek op....echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben echt gek op mintgroen! Ik zat er laatst ook aan te denken om zo iets horloge te kopen! Hij is leuk! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi horloge! Ik vind mintgroen echt een leuke kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Supertoffe kleur! Ik heb zoiets in het wit!

  BeantwoordenVerwijderen