MUA - Pro Brow Ultimate Eyebrow Kit.


Van MUA had ik enkel tijdens mijn vakantie in London een paar dingetjes aangeschaft, maar sinds er ook een schap in een aantal Kruidvat filialen zit heb ik er weinig van gekocht. Ik vond het Nederlandse schap niet zo boeiend en het enige waarvan ik twijfelde of ik hem zou moeten meenemen of niet was deze prow brow ultimate eyebrow kit. Ik heb hem uiteindelijk niet meegenomen, maar de volgende keer wilde ik hem wel halen en vergat ik hem. Maar nu het Kruidvat gewoon een eigen webshop heeft besloot ik om hem toch maar aan te schaffen.Deze set bestaat uit zes kleine onderdeeltjes die er voor kunnen zorgen dat je wenkbrauwen er weer tip top uit zien. Zo heb je een klein pincetje om te epileren, drie kleuren wenkbrauwpoeder, een wenkbrauwgel en een kwastje om mee te werken. Ik heb van mijzelf hele lichte wenkbrauwen met vrij weinig haartjes en het ziet er dan ook niet mooi uit als ik ze donker invul. Daarom ben ik erg blij met de keuze tussen lichte of donkere kleuren in dit palette.

Ik ben zelf dan ook echt geen held wanneer het om wenkbrauwen aankomt. Met mijn wenkbrauwen is gewoon heel erg weinig te doen, het enige wat nodig is -is een beetje invullen met een poeder om ze net iets aanweziger te maken. Ik vind het wel fijn om dit alles daarna nog op zijn plek te houden met een wenkbrauwgel, en daar blijft het eigenlijk bij.


Dit palette van Mua vind ik ontzettend handig, omdat het alles in één heeft. De wenkbrauwgel zal ik echter niet zo vaak gebruiken op deze manier, ik gebruik zelf liever een vloeibare dan een vaste wenkbrauwgel, maar voor op vakantie is hij wel weer erg handig. Het is een compact doosje die ook nog eens mooi is vormgegeven. Bij sommige producten van MUA vind ik de uitstraling echt op die van een budget-merk lijken -en daar is verder niets mis mee, want het is ook een budgetmerk!-, maar bij dit product vind ik dat totaal niet het geval. En dat is natuurlijk altijd mooi.

Om het setje echt goed te kunnen testen heb ik ook gebruik gemaakt van het standaard kwastje en het epileer-pincetje. Epileren is bij mij niet echt noodzakelijk, maar een enkel dwarsliggend haartje haal ik hier gemakkelijk mee weg. Het pincet werkt erg fijn -iets wat ik niet had verwacht- en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Het kwastje vind ik iets minder prettig aanbrengen doordat hij vrij dun is, maar als er echt niets anders in de buurt is -is het ook hier prima mee aan te brengen.


De kleuren zijn allemaal erg goed gepigmenteerd voor wenkbrauwkleurtjes. De lichtste kleur is wel wat oranje en die had ik dan ook liever iets minder oranje gezien. De tweede kleur is voor mijn wenkbrauwen perfect. Hij is niet te donker, maar ook weer niet te licht. De donkerste kleur is voor mij veel te donker, maar dit maakt niet veel uit. De perfecte kleur zit er tussen en daar ging het mij om!

Al met al ben ik erg blij met deze kit! Ik vind het jammer van de lichtste kleur, -die volgens MUA als highlighter erg mooi zou werken; hier is hij veel te oranje voor- maar verder heb ik er niets op aan te merken. De kwastjes ga ik waarschijnlijk ook niet zo vaak gebruiken, maar vreselijk zijn deze zeker niet. En ook over de prijs hoor je mij niet klagen. Ik ben tevreden!

MUA - Pro Brow Ultimate Eyebrow Kit - €5.99
'' Wat is jouw favoriete product voor je wenkbrauwen?

9 opmerkingen

 1. Wat een mooi product. Het kwastje lijkt me alleen ook niet echt prettig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lijkt mij echt handig zo'n doosje met alles erop en eraan
  Benieuwd hoe t resultaat is

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. klinkt goed, ben erg nieuwschierig geworden naar dit product. misschien zelf ook maar eens uitporberen. vind t een pluspunt dat er wat lichtere tinten in zitten ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt inderdaad goed, jammer van de lichtste kleur als zogenaamde highlighter.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er wel goed uit! Zou helemaal tof zijn als het lichtste kleurtje ook echt een highlighter was ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zelf heb ik sinds kort mijn wenkbrauwen laten verven ( ben namelijk van nature behoorlijk blond ) en ben op zoek naar een eyebrow kit...fijne tip, dank je..
  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen