Natura Siberica Frost Berries Nourishing Hand Mask.


Ik vind het zo ontzettend jammer dat Natura Siberica niet in winkels word verkocht, maar enkel online. Dit merk heeft namelijk zoveel producten die ik écht heerlijk vind. Zo heb ik er al weer een favoriet bij en lijkt het er ook op dat er steeds meer favorieten zullen blijven komen. Ik heb tot nu toe nog geen enkel product gehad van dit merk wat mij teleur stelde, en dat is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen!Vandaag heb ik weer een favoriet, dit keer een product wat voor zowel de zomer als winter erg handig is. Ik heb zelf altijd last van droge hielen en handen, en deze tube met daarin een nourishing hand mask is daar zeker voor geschikt. Want ook al is deze crème oorspronkelijk voor de handen bedoeld; hij werkt ook geweldig om mijn hielen wat te verzachten.

Allereerst de tube. De tube vind ik er weer ontzettend leuk uit zien en hij past ook helemaal bij de geur. Deze tube bevat 75 mililiter en daar doe je een hele lange tijd mee. Nu scheelt het dat ik regelmatig handcrème gebruik waardoor hij ooit wel op komt. En dan ga ik zeker één van de andere geuren uit proberen.


En dan de geur. Oh wat is deze lekker. Als ik niet beter zou weten zou ik er graag een hapje van nemen. Deze crème ruikt namelijk naar een handje vol bessen, aardbeien en ga zo maar door. Met recht een frost berries geur. Hij is wel wat zoet dus daar moet je van houden, maar ik denk dat de meesten deze wel erg lekker zullen vinden. 

Wanneer ik de handcrème aanbreng trekt hij gelukkig lekker snel in. Dit is een crème die al vrij dun is waardoor hij ook lekker uitsmeert. Hij maakt mijn handen en hielen lekker zacht en een stukje minder droog. Ik kan niet wachten om ook de andere crèmes van dit merk uit te proberen, want ik ben erg benieuwd of deze ook zo lekker zullen ruiken. 


Enthousiast ben ik dus zeker, wat jullie vast wel hebben kunnen merken aan deze review. En nu komt het mooiste nog: deze handcrème kost slechts €8.50. Het enige nadeel is dus dat hij enkel online te verkrijgen is, maar verder ben ik er ontzettend blij mee en kan ik hem je zeker aanraden.

'' Wat is jouw favoriete handcrème?

Dit artikel bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen voor een review.

10 opmerkingen

 1. Wat een fijne prijs voor dit prachtige product! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Great review. What a lovely product. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt echt als een lekker luxe product :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed vooral voor de extreme koude dagen, ik ga hem onthouden en tot die tijd misschien bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt heel fijn en ook de prijs is prima! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De prijs voor deze handcreme is echt prima en uit ervaring weet ik dat Natura Siberica echt heerlijke producten verkoopt.
  Op het moment gebruik ik de Essence Cookies & Cream, Ik was gelijk verslingerd aan de heerlijek lucht hiervan...maar hij is haast op en niet meer te krijgen ( sniksnik)

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen