New in & current favourite | Oriflame bracelet.


Ik ben dol op Oriflame wanneer het gaat om hun make-up producten, verzorgingsproducten enzovoort. Sieraden heb ik er ook wel eens besteld, maar vaak vielen deze in het echt erg tegen in opzichte van de foto's in de brochures/op de website. Toen ik deze armband zag twijfelde ik echter niet langer; ik bestelde hem gewoon. De kans dat hij zou tegenvallen was er, maar er was ook een kans dat hij precies was zoals ik hem wilde. En ik ben ontzettend blij dat ik hem heb besteld, want hij is precies zoals ik hem in gedachten had.


Rome, Griekenland en Egypte; ik wil er allemaal nog een keertje heen om de oudheid te bewonderen. Deze armband deed mij door de gouden kleur en het aparte patroontje erg denken aan Athene. Hij is groot, opvallend en anders dan de meeste sieraden die je de laatste tijd tegen komt. En daar houd ik van!

Deze armband is voor iedereen geschikt aangezien hij verstelbaar is. Wel gaat het buigen steeds moeilijker naar mate je hem verder opent. Je moet er dus wel voorzichtig mee doen tijdens het buigen. Het zou namelijk zonde zijn als je hem per ongeluk zou breken.


Wanneer je de armband ver genoeg hebt geopend kun je hem gemakkelijk om je pols schuiven. Je drukt hem dan weer aan zodat hij vast zit en verder heb je geen enkel gedoe met lastige sluitingen die je zelf alleen met moeite open of dicht kan krijgen. Ik vind dit ideaal voor als ik snel weg moet, maar toch nog wat om mijn arm wil dragen.

Het is ook erg leuk om de armband wat hoger om je arm te dragen. Als je geen brede bovenarmen hebt kan je hem ver genoeg openen en hier omheen schuiven. Het ligt er maar net even aan hoe je gebouwd bent. De armband moet namelijk ook nog een beetje dicht kunnen omdat hij anders afzakt.

De kleur van de armband is precies hetzelfde als op de foto die op de website staat. De figuurtjes wijken ook niet af en ik ben dan ook geen moment teleurgesteld. De armband is wel aanwezig en je voelt hem ook wel zitten. Zelf vind ik dit echter niet op een negatieve manier en daarom draag ik hem bijzonder graag.

Golden Oriflame bracelet - €9.95
'' Wat is jouw favoriete sieraad?

16 opmerkingen

 1. Ik hou ook van zulke armbanden, hij is er mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de armband heel erg mooi, deze stijl spreekt mij wel heel erg aan...zeld draag ik momenteel erg graag een goudkleurige ring, een beetje groot en behoorlijk opvallend, maar het kan best zijn dat ik volgende week weer iets anders koop en vaak draag...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze erg mooi en heb al verschillende soorten gezien en ele keer pak ik het maar dan zet ik hem weer terug, ik weet niet hoe ik ze echt moet combineren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind hem echt heel mooi!
  Ik wil al lang zo eentje maar ik vind de perfecte niet :)

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, die is echt heel erg tof! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh mooi! Wel even op passen dat je niet te lang in de zon met zoiets zit (ik deed dit laatst met mijn horloge en nu heb ik een witte cirkel op mijn pols haha).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gave armband. Moet een beetje denken aan Cleopatra of zoiets :).

  BeantwoordenVerwijderen