Nivea Onder de douche body milk - Cacao.


Vooral in de zomer is een body lotion/body butter een laagje wat plakkerig aan kan voelen, of je hebt er geen zin in. Daarom bracht Nivea onlangs twee nieuwe varianten uit van de onder de douche body milks. Ik ontving hiervan de cacao variant en deel vandaag mijn ondervindingen met jullie. 


Nivea had al drie andere varianten van de ondere de douche body milk. Deze hebben allemaal dezelfde soort verpakking, al is er bij de nieuwe varianten wat meer kleur in verwerkt. Hij past zo weer goed bij de zomer, want vooral in die periode vind ik hem erg handig. Ik heb zelf dan ook geen zin om met body butters/lotions in de weer te gaan.

Het gebruiken van de onder de douche body milk is dan ook erg simpel. Het werkt als een douchegel, meer is het eigenlijk niet. Naast dat het prettig is voor de warme tijden, is het ook tijd besparend en geld besparend. Je hoeft namelijk geen aparte douchegel & body lotion aan te schaffen, en dat scheelt weer aardig!


Ik heb deze body milk nu een tijdje lang getest, en ik merk echt dat mijn benen er een stuk minder droog van worden. Ik ben een body butter/lotion normaal gesproken echt nodig omdat ik met name hele droge benen heb. Maar met dit product is dat verleden tijd. Hij maakt mijn huid lekker zacht en laat een klein, vettig laagje achter die na het douchen erg snel in trekt.


En dan hebben we het nog niet over de geur gehad, want wat is hij lekker! Toen ik hem voor het eerst rook had ik een beetje mijn twijfels, hij was wel érg overheersend en zoet, maar eenmaal onder de douche was ik verkocht. De substantie is niet veel anders dan een gewone douchegel. Hij is niet persé dikker of dunner. Hij schuimt lekker en is gemakkelijk te gebruiken. Ik gebruik dit product dan ook regelmatig -en met liefde-. Zowel door de werking, als door de lekkere geur.

Nivea Douche Onder de douche body milk - €5.99
'' Heb jij deze body milks al geprobeerd?

Dit artikel bevat een product wat ik van een bedrijf opgestuurd heb gekregen.

14 opmerkingen

 1. oeeh ben heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vergeet vaak body lotion dus dit zou een ideale oplossing zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het in ieder geval een goede vervanging!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit klinkt wel erg handig! Normaal gesproken is het smeren van body butter/lotion echt iets wat ik met veel plezier doe, maar soms heb je er gewoon geen tijd voor en dan lijkt me dit echt een uitkomst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat ze er nu ook een voor de zomer hebben uitgebracht. Ik heb zelf de vierde variant en ik vind hem echt onwijs fijn! Ik ben er nu zo aan gewend dat ik hem zeker nog een keer ga aanschaffen. :) Wat heb je trouwens een leuke blog! Ik heb je in mijn favorieten gezet :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben altijd veel te lui voor bodylotion dus misschien is dit wel de oplossing ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. lijkt me een fijne douche-bodymilk ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben heel erg benieuwd naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb die met shea boter en die is ook heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lijkt me super fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit lijkt me echt een fijne douche-bodymilk, ben ook echt heel erg benieuwd hoe hij ruikt <3.

  Lots of love!

  BeantwoordenVerwijderen