Oriflame Giordani Gold Portofino Nail Polishes.


Ik had al een tijdje niets meer bij Oriflame besteld, maar aangezien mijn foundation aardig begon op te raken en ik ook nog een aantal andere, mooie producten tegen kwam besloot ik om dat toch maar weer eens te doen. Zo kwam ik onder andere de Giordani gold portofino collectie tegen. Deze collectie bestaat uit allerlei prachtige producten, waaronder deze twee nagellakjes. Aangezien ik niet kon kiezen tussen de twee kleuren besloot ik om ze maar meteen allebei in mijn winkelmandje te stoppen.


Ik weet niet precies wat het is met Blogger, maar wanneer mijn foto's in de afbeeldingen map ontzettend zuiver zijn -zie je ze hier helemaal niet zo zuiver. Ik weet niet wat ik er aan kan doen, dus als iemand enig idee heeft waar dit aan kan liggen hoor ik het graag!

Verder met de nagellakjes! De Giordani gold lijn is al tijden een groot favoriet van mij en hier bestel ik dan ook de meeste producten van. Normaal bestel ik vaak producten uit het vaste assortiment -Giordani gold brengt op zich niet telkens een limited edition uit, deze komen vaak meer in de gewone Oriflame lijnen- , maar toen ik deze collectie kwam was ik meteen verkocht. Deze Portofino collectie is dus helaas slechts tijdelijk verkrijgbaar. 


De verpakkingen van de lakjes zijn zoals altijd weer super. De doosjes zelf zijn mooi in goud, en de flesjes zelf sluiten hier goed bij aan. Ze hebben een gouden dop met matchende, gouden letters. Soms kan dit juist wat goedkoop lijken, maar bij deze lakjes vind ik dat -dat totaal niet het geval is. Het geeft ze juist een wat chiquere uitstraling.


Toen ik het eerste laagje nagellak aanbracht werd ik een beetje bang dat het een miskoop zou zijn. De eerste laag is namelijk erg licht en totaal niet dekkend. Maar gelukkig was dit probleem bij de tweede laag meteen weg. Op bovenstaande foto heb ik dan ook slechts twee laagjes aangebracht, waarmee hij volledig dekt. 

Deze lakjes dekken dus gemakkelijk, en tevens lakken ze erg fijn. De lakjes bevatten beide een mooie parelmoer glans. Helaas is deze niet goed zichtbaar op de manier waarop Blogger mijn foto's presenteerd. Maar hij is er wel, en hij is érg mooi! Naast het fijne lakken en de goede dekking drogen de lakjes ook nog eens snel. Een potje bevat elf mililiter, waar je dus wel een tijdje mee door kan. Weer een voordeel! Het enige nadeel is dat het een limited edition is en je dus snel moet zijn mocht je ze aan willen schaffen.

Oriflame Giordani Gold Portofino Nail Polishes - €10.00 per stuk.
'' Welke van de twee kleuren is jouw favoriet?

9 opmerkingen

 1. Mooie kleurtjes!
  Ik heb hiervan nog nooit een lakje gebruikt, ze klinken goed

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een prachtige kleuren! Zelf ken ik het merk niet, maar ik ga zeker eens kijken! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind ze wel aan de dure kant maar wat een prachtige kleurtjes zeg! Zomers maar toch ook warm.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleuren, en wat ziet de verpakking er luxe uit! Die donkere is mijn favoriet, heel chique!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze heel erg mooi. Ik heb gister ook een bestelling gedaan bij oriflame.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is volgens mij echt een feestje om op te doen, wat een prachtige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De donkerste tint vind ik wel bijzonder mooi, maar de andere is ook erg mooi...

  BeantwoordenVerwijderen