Sinful Colors - Bleu Electrique.


Bleu Electrique, een prachtig blauw lakje van het merk SinfulColors. Sinds kort zijn de lakjes te koop bij het Kruidvat, maar helaas had geen enkele Kruidvat bij mij in de buurt een schap. Helaas, maar er zijn altijd nog meerdere wegen die naar Rome leiden. Ik plaatste een tijdje geleden een bestelling bij Alice & Jo en kwam toen deze ontzettend schattige mini lakjes tegen. Ik minder heel erg met het kopen van nagellak, ik vind dat ik er ├ęcht genoeg heb, maar deze kleintjes kon ik voor slechts een euro per stuk niet laten liggen.


Ik hield me ondanks de kleine prijs als nog aardig in. Ik bestelde dit blauwe kleurtje, Bleu Electrique, en een topcoat met zilveren glittertjes. Deze topcoat heeft de naam Staring at Stars. Deze zal ongetwijfeld nog wel eens langs komen.

De grote potjes van Sinful Colors bevatten vijftien mililiter en een klein flesje bevat vijf mililiter. Dit klinkt als weinig en het is dan ook een aardig klein potje, maar alsnog gerbruik je maar een kleine hoeveelheid nagellak per keer. Zelf draag ik een kleurtje meestal ook maar een paar keer waardoor zo'n groot flesje helemaal niet nodig is.


Mijn nagelriemen zijn er ontzettend slecht aan toe, maar ik smeer druk met mijn Lemony Flutter waardoor ik hoop dat ze er binnenkort iets mooier en minder pijnlijk uit zullen zien. Mijn excuses hiervoor, maar ik wilde jullie dit prachtige lakje ondanks dat niet onthouden.

Op bovenstaande foto heb ik twee laagjes aangebracht. Ik vind de kleur werkelijk prachtig, maar als je nagels langers zijn dan die van mij zul je het witte randje er ongetwijfeld doorheen zien. Een derde laagje is dus net wat mooier, maar bij mijzelf vind ik het nog niet storend.


De droogtijd van de lakjes vind ik ook erg fijn. Ze drogen snel en een tweede of derde laagje aanbrengen is dus geen probleem. Het is zo droog waardoor je geen lange tijden hoeft te wachten. Ik ben enthousiast over deze lakjes en wil er zeker nog eens meer bestellen!

'' Wat vind jij van dit kleurtje?

18 opmerkingen

 1. Ik vind de kleur blauw heel gaaf! Vooral in de zomer, zeker voor het geld mag je dit potje niet laten liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een mooi kleurtje! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van blauw en deze is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kleur. Ik hou echt van blauwe nagellakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kleur zeg, volgens mij dekt hij ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleur! Ik hou de kruidvat in mij buurt ook een in de gaten haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heel mooi kleurtje blauw!
  Staat heel mooi

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind dit echt een hele mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind de kleur wel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen