Trendy de zomer in.

 

Ben jij al klaar voor de zomer en is je vakantie ook al geboekt? Mooi, want dan is het nu tijd om jezelf helemaal 2014-proof te maken! De nieuwste fashion, kapsels en make-uptrends staan voor de deur en daar maken wij maar al te graag gebruik van. Lees snel verder om helemaal up-to-date te blijven over de nieuwste make-uplook en haarstyling.

Natuurlijke uitstraling
Onze make-up brengt ons dit jaar een stapje terug en wel naar basisvorm, oftewel puur natuur! Dit houdt in dat je make-up zo natuurlijk mogelijk oogt, door geen foundation, rouge en oogschaduw te gebruiken en mascara minimaal te houden. Het ziet er vaak heel mooi en natuurlijk uit en weetje? Jongens zijn er gek op! Daarnaast is het erg handig tijdens het zwemmen dat je make-up niet kan uitlopen, omdat je het gewoon niet op hebt! Een beetje mascara en een transparante lipgloss kunnen uiteraard nog prima binnen deze look, zolang het maar niet overdreven wordt. Als je graag een beetje mascara draagt op het strand, ga dan voor de waterproofvariant! Je hoeft je nu alsnog geen zorgen te maken over uitgelopen make-up en je ziet er tevens mooi uit!

Zomers haartrend
De nieuwste haartrend is echt gemaakt voor de zomer! De look staat bekend als de ''just out of the ocean look'' en de naam is niet voor niks! De naam dankt zich aan het feit dat het kapsel er bijna hetzelfde uitziet als het kapsel dat je hebt als je net de zee uit komt lopen. Je haar zit naar achter en hier en daar hangt er een plukje langs je gezicht. Het ziet er stoer uit en je gezicht komt prachtig uit in deze look. Leen stiekem wat gel van paps, broer of vriendlief en ga eens wat expirimenteren. Wil je veel of weinig gel gebruiken, strak naar achter of juist wat losser? Zoek wat filmpjes via Youtube voor wat inspiratie en ga aan de slag. Zet je telefoon in een handige hoes voordat je gaat beginnen, zodat je hem niet met gelhanden aan hoeft te raken. Schaf er een aan met jouw favoriete merk en kleur en gebruik hem tevens als handig accesoire.

Met een stralende huid de zomer in
Naast je gezicht en haar heeft ook je huid wat aandacht nodig. De zon biedt heel veel voordelen, denk aan sproetjes, vitamine D en een prachtig bruin kleurtje, maar helaas ook nadelen. Door de felle zonnestralen kunnen we snel verbranden en droogt de huid behoorlijk uit. Met behulp van wat zonnebrand zal je niet meer zo snel rood worden en blijft je huid soepel. Als je jezelf vervolgens dagelijks insmeert met een dag- en nachtcrème zal je huid voldoende gevoed worden en dit ook uitstralen.