Zenner Bangles & Braids.


De haar accesoires van Zenner vond ik van kleins af aan al erg leuk. Ze brachten regelmatig nieuwe collecties uit, en dat doet dit merk nog steeds. Ik had echter al een tijdje niet meer omgekeken naar de producten, tot dat ik een persbericht binnen kreeg. Ik ontving deze drie haar accesoires die ik toch wel érg leuk vind.


Ik ben zelf iemand die haar -haar voornamelijk los draagt, maar als het zo warm is als nu vind ik het toch wel prettig het omhoog te dragen. En daarvoor is deze clip een érg leuk detail. Ik vind hem ontzettend schattig door de lichtblauwe met donkerblauwe bloemetjes, die elk nog worden gesierd door een blauw steentje.

Ik vind deze clip vooral leuk voor speciale gelegenheden, maar je kan hem natuurlijk elke dag dragen. Het is maar net wat je leuk vind. Ik vind het zelf wel erg leuk om hem rond mijn staart te clippen wanneer ik een staart draag. Zo valt hij niet ontzettend op, maar is hij toch goed zichtbaar.


Deze clip had ik net iets groter verwacht, maar als je kort haar hebt is hij ideaal. Ik vind dit net als een bananenklem altijd erg fijn werken doordat je je haren in een paar seconden gemakkelijk kan opsteken. En met dit mintgroene kleurtje ben je natuurlijk helemaal zomer-proof.

Ik heb zelf vrij lang haar waardoor hij voor mij te klein en zwak is om mijn haren echt omhoog te dragen. Wel functioneert hij nog gemakkelijk als kappersklem én als ik in bad ga maar mijn haren niet helemaal nat wil maken is hij ook stevig genoeg om mijn haren te houden. Het zakt dan natuurlijk als nog wel een beetje uit, maar daar heeft er toch niemand last van.


En als laatste dit pastel-kleurige haarbandje. Deze hebben ze ook nog met een andere kleurencombinatie die ik ook erg leuk vind, maar aangezien hier weer een blauw-groenig kleurtje in verwerkt zit ging mijn voorkeur hier uiteraard naar uit.

Dit bandje vind ik fijn werken om mijn haar naar achteren te doen tijdens het make-uppen of tijdens het aanbrengen van een maskertje, maar het staat ook gewoon erg leuk als je hem in je losse haren doet. Je kan hem ook gebruiken als elastiekje om je staart, dit is zelf mijn favoriete optie.

Zenner Bangles & Braids - Van €2.50 tot €5.99
'' Hoe dragen jullie je haren graag?

12 opmerkingen

 1. Leuke items! Ik doe eigenlijk veel te weinig met mijn haar x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het haarbandje erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat mint knipje is erg leuk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. erg leuke accessoires ♥ ik gun mezelf altijd veel te weinig tijd om veel met mijn haar te doen, eigenlijk best wel zonde xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke accessoires! Super voor de zomer! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat eerste dingetje ziet er mooi uit, ik vraag me alleen af hoe dit eruit ziet eens je het in je haar doet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh ik vind ze alle drie wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk! Ik vind de eerste erg leuk en ben nu al aan het bedenken hoe ik het zou kunnen dragen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zenner heeft ook onwijs leuk haar accesoires...ikzelf heb momenteel halflanghaar en draag het vaak en graag los, maar als het erg warm is draag ik het vaak opgestoken.....

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat een prachtige accessoires! Vooral dat haarbandje<3
  X http://byemmathings.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen