Anatomicals Grease isn't the word mattifying face mask.


Hoe oud de film ook is en hoe vaak ik hem ook zie; Grease blijft één van mijn favoriete films. Naast de film vind ik de liedjes ook erg leuk en toen ik het Anatomicals ''Grease isn't the word.'' gezichtsmasker zag werd ik ook meteen enthousiast. Ik heb deze meteen getest en ben er zeker over te spreken.


Maskertjes gebruiken doe ik eigenlijk veel te weinig. Vaak denk ik er niet aan en is het dan al weer te laat omdat ik al wil gaan douchen. Een masker opdoen tijdens het badderen vind ik niet prettig omdat het me dan wat te benauwd is op het gezicht. Maar nu mijn huid door de warmte wel erg droog aanvoelde was het toch even een must om een maskertje te gebruiken.

Het maskertje is allereerst natuurlijk al érg leuk door de naam. Anatomicals heeft over het algemeen trouwens hele leuke namen voor hun producten. Zo heb je de ''Bye bye miss american dry'' body lotion, de ''Puffy the eye bag slayer'' oog-patches en ga zo nog maar even door. Wanneer je het maskertje omdraait is Grease nog niet verdwenen. Er staat hier namelijk een illustratie van The Pink Ladies met een gezichtsmasker op. Ik vind het ontzettend leuk hoe Anatomicals hier aan dit soort details heeft gedacht!


Naast de leuke verpakkingen voldoet Anatomicals over het algemeen ook zeker aan mijn eisen wat betreft de werking van de producten. Te beginnen met de geur van dit masker. Grease isn't the word is voorzien van een licht spa-geurtje. Hij is niet te overheersend maar toch ruik je hem wel. Ik vind hem in ieder geval erg lekker!

Wanneer je het blauwe masker hebt opgesmeerd is het tijd om hem gedurende een kwartiertje -of langer, als je dat fijn vind- in te laten trekken. De blauwe substantie trekt steeds meer in je huid en droogt ook echt goed op. Je hoeft met dit masker niet bang te zijn dat hij gaat druipen. Het is een stevige substantie die na een tijdje helemaal is hard geworden.


Toen ik het masker er af had gehaald voelde mijn huid ook zó ontzettend zacht aan. Ik ben hier echt een groot fan van geworden. Mijn gezicht echt matteren doet hij niet, maar dat had ik ook niet zozeer verwacht. Ik vind dit een heel erg prettig maskertje, het enige nadeel vind ik dat het voor een maskertje toch best prijzig is. Je gebruikt hem namelijk één keer en daarna is het weg. Maar soms mag je jezelf hier best eens mee verwennen en is het de prijs zeker waard.

Anatomicals Grease isn't the word mattifying face mask - €2.50
'' Heb jij wel eens iets van Anatomicals geprobeerd?

12 opmerkingen

 1. Wat een leuk masker en hij klinkt ook erg fijn! Dringend eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende Anatomicals niet tot ik je artikel las maar als ik het eens tegenkom ga ik er toch eens naar kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt fijn! Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lijkt me een ontzettend fijn masker ♥ waar kun je deze kopen.?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk masker zeg! Hij klinkt ook wel erg fijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat hij je gezicht niet matteert, maar verder klinkt hij heel fijn! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah wat een leuke verpakking! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke verpakking! Het lijkt me ook een fijn masker.

  BeantwoordenVerwijderen