At the moment... #03


Ik vind het altijd leuk om te kijken welke producten en items ik de afgelopen tijd het meeste heb gebruikt. De 'At the moment' artikelen doe ik nog niet zo lang, maar desondanks dat zijn het toch al favorieten van mij geworden. Vandaag laat ik jullie dan ook weer graag zien welke producten ik momenteel het liefste gebruik en zo heb ik ook een boek wat ik momenteel aan het lezen ben.Four - Veronica Roth: Ik begin maar meteen met mijn persoonlijke favoriet. Ik ben een groot fan van de Divergent serie en heb deze inmiddels al meerdere keren gelezen. Ik zat dan ook al een tijdje te wachten op een extra deel in de serie, namelijk het verhaal vanuit Four's perspectief. In ''Four'' lees je het verhaal van zijn inwijding, maar lees je ook een stuk waar hij Tris kent en leert kennen. Dit is de Engelse versie, de Nederlandse versie zal pas in september uitkomen. Zodra ik deze uit heb komt er ook zeker een review van op mijn boekenblog BookBouquets.

Fujifilm Polaroid Camera: Ik gebruik mijn Canon camera iedere dag weer om foto's te maken voor mijn blog, maar naast deze camera heb ik sinds kort ook een Polaroid camera. Deze tovert de foto's er meteen uit en hebben echt een retro look. Ik vind hem ontzettend leuk, en hij gaat ook zeker mee op vakantie!

Miss Dior Blooming Bouquet Parfum: Mijn favoriete luchtje van de afgelopen tijd is Miss Dior Blooming Bouquet. Ik vind de luchtjes van Dior echt ontzettend duur, maar ik heb er nog geen spijt van dat ik deze heb aangeschaft. Ik gebruik hem met veel plezier.

MAC Viva Glam Nicki I Lipstick: Mijn eerste MAC lipstick was Viva Glam Nicki en ik gebruik deze nog altijd graag. Zo draag ik dit kleurtje graag omdat hij lekker fel en opvallend is. Ik kan hem je zeker aanraden als je hier van houd.

ELF Baked Blush Peachy Cheeky & Baked Eyeshadow Burnt Plum: Nog niet zo lang geleden plaatste ik weer eens een bestelling bij ELF. Jullie hebben van dit merk wel vaker reviews zien langskomen, en deze producten zullen ook nog langs gaan komen. Ik kocht twee baked blushes en vier oogschaduws, waar deze twee mijn favorieten van zijn.

'' Welke producten gebruik jij de laatste tijd graag?

18 opmerkingen

 1. Ik gebruik de Catrice eyeliner graag... MAC fix+, Baby Skin Primer en butter glosses van NYX.

  Liefs
  www.bettybudget.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die polaroid camera is echt super! Ik gebruik mij Etude House bbcream heel veel en mn mac please me lipstick :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie producten gebruik je. Ik ben de laatste tijd helemaal van mijn KIKO oogschaduw palette, en bronzer van Etos!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Omg I love the polaroid camera, die wil ik ook zo graag hebben, maar dan wel het liefst in roze ^^.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke producten! Dior parfums zijn zoooo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die polaroid camera is zo gaaf!! Super schattig in het baby blauw x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaah Four lijkt me een geweldig boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je Polaroid is zo mooi, echt een leuke kleur ook! En het boek klinkt ook heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die polaroid vind ik echt zo tof! :) Ik ben op dit moment helemaal weg van mijn demakup oogremover :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben zo benieuwd naar de kleur van je Mac lipstick! Laatst was ik voor de eerste keer in de Mac winkel, wow wat zag ik daar mooie lipsticks! Ik zie al bij heel veel bloggers de Polaroid camera ik vind hem zo leuk! Echt gaaf dat rauwe vintage randje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er staat een review van de lipstick online op mijn blog! :)

   Verwijderen
 11. Gaaf dat je een polaroid heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die Fujifilm Polaroid Camera is zo gaaf! En ooh ik ben benieuwd naar die elf baked blushes.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuk om te zien! Die Polaroid Camera is echt geweldig!! Die wil ik ook :).

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie producten! De parfum lijkt me heerlijk!
  De poloriod Camara staat ook nog op me wishlist!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Viva Glam Nicki is inderdaad erg mooi! Ik gebruik 'm ook nog met veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen