Balea 24H/48H Deosprays.


De verschillende huismerken van de DM vind ik zelf erg fijn. Zo heb je het merk Ebelin met een ruim assortiment aan make-up kwasten, maar je hebt ook het merk Balea. Hiervan heb je echt ontzettend veel douchegels, maskertjes en noem zo maar op. Maar mijn persoonlijke favorieten? Hun deodorants. Ze hebben voornamelijk zoete geuren die natuurlijk erg geschikt zijn voor de zomer.Te beginnen met de Fresh Lime deodorant. Ik vind aller eerst de vormgeving erg leuk. Het is simpel, maar je ziet door de afbeelding toch goed waar je naar grijpt en dat vind ik belangrijk. Voor het kleine prijsje wat je er voor betaald hoor je mij ook zeker niet klagen. 
De Fresh Lime deodorant beloofd tot achtenveertig uur hydratatie te geven. Dit doet hij helaas niet. Ik vind dat de deodorants werkelijk heerlijk zijn, maar hydrateren doen ze niet voor zo'n lange periode. Zeker wanneer het wat warmer is en je lichaam meer zweet houdt hij dit niet vol. Wanneer ik het s' ochtends opspuit ben ik tegen het eind van de middag toe aan een beetje nieuwe deodorant en dat vind ik zelf netjes. Langer dan de meeste deodorants die ik tot nu toe heb gebruikt!
De geur van Fresh Lime is ook heerlijk. Het is een zoete geur met een vleugje limoen. Ik had de limoen wel iets sterker gewild maar daar is niets aan te doen. En zoals ik net al zei; voor het geld hoor je mij hier niet over klagen.

Door naar geur twee. Cocos & Nektarine leek mij meteen een heerlijke geur. Toen ik hem voor het eerst op spoot rook ik meteen al de cocos en dat vond ik wel erg bijzonder aangezien ik het nog nooit in een deodorant vorm had gehad, maar na een paar seconden is deze waas van cocos vervangen door de nektarine. Jammer! Desondanks dat ruikt hij nog steeds erg lekekr, al vind ik de geur bijna hetzelfde als Mango Mambo. Het is naar mijn mening ook meer mango dan nektarine.


Als derde een limited edition variant; Mango Mambo. Dee heeft ook een iets andere vormgeving dan de andere drie deo's. Wederom vind ik hem erg vrolijk en geeft hij me een erg zomers gevoel. Deze deodorant ruikt naar hele zoete mango. Ik vind dat je hem goed kan vergelijken met de Mango body butter van The Body Shop. Als ik deze de volgende keer zie neem ik er zeker nog een paar back-ups van mee voor als hij uit de collectie gaat.

Als laatste heb ik nog de framboos & citroengras deodorant. Hoe de Fresh Lime variant beloofd achtenveertig uur te hydrateren staat er op de andere drie verpakkingen dat het slechts vierentwintig uur is. Wederom niet helemaal waar, maar goed genoeg wanneer je niet al te veel zweet.

Deze deo's hebben allemaal het voordeel dat ze vrij zijn van alcohol en aluminiumzouten. Ik ben er zeer enthousiast over en kan ze je zeker aanraden. Voor de prijs kon ik ze ook zeker niet laten liggen, en ik heb er dan ook geen spijt van dat ik ze heb meegenomen.

Balea 24H/48H Deosprays - €0.89 per stuk.
'' Wat is jouw favoriete merk wanneer het om deodorant gaat?

*Note: In verband met de vakantie & het mooie weer zal er een tijdje slechts om de dag een artikel online komen.

8 opmerkingen

 1. Ik heb er ook een aantal, zijn erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die zien er vrolijk en zomers uit zeg! ik ga die binnenkort ook halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alleen die verpakkingen zijn al enorm leuk! Ik ben echt benieuwd nu, ze klinken erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zien er erg fris en vrolijk uit, mijn favoriet zijn toch wel de dove deodorants.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De verpakkingen zijn echt super cute zeg! Ze lijken me ook echt zeer fijn! En geniet inderdaad lekker van de vakantie en het mooie weer meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb er vandaag ook nog mee in me handen gestaan. Maar toch laten liggen. Had al zoveel andere dingen in mijn mandje. Ze zien er erg leuk en vrolijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt goed zeg! Ik had er nog nooit van gehoord eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit! Deze neem ik de volgende keer zeker mee :)

  BeantwoordenVerwijderen