Bluetooth Douche Speaker.


Muziek luisteren is iets wat ik het liefst de hele dag door doe. Maar wanneer ik ga douchen word deze routine natuurlijk eventjes verbroken. Ik neem mijn mobiel niet mee onder de douche. Ik kan hem wel in de badkamer leggen, maar dan moet ik het geluid zo hard zetten dat meteen iedereen er last van heeft. En dat is naturlijk niet helemaal de bedoeling. Maar toen ik laatst op MobileFun deze waterproof douche speaker tegen kwam was mijn oplossing er. Ik ben hem meteen gaan testen, en ik kan je alvast vertellen dat ik heel erg enthousiast ben!


Deze stereo speaker is heerlijk compact en is daarmee net iets groter dan mijn handpalm. De speaker is verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen en roze en is daardoor zowel geschikt voor man als vrouw. Natuurlijk doet de kleur er niet toe, maar een blauwe/groene speaker is toch net iets leuker voor je vriend dan een roze mocht je hem cadeau willen doen aan hem!

Hoe de speaker werkt? Dat is echt ontzettend simpel. De speaker kan verbonden worden met je smartphone door hier de bluetooth aan te zetten. Vervolgens ga je naar instellingen en dan bluetooth, waarna je eenvoudig kan verbinden met het apparaat. Natuurlijk moet je wel eerst de speaker aanzetten -het aan knopje inhouden net zolang tot je een biepje hoort- waarna je hem kan gebruiken. Ik heb hem op een glazen douchedeur geprobeerd en daar bleef hij zonder enige moeite zitten. 


De speaker kan je ook op pauze zetten, maar naast dit kun je ook nog van nummers switchen. Het enige wat ik er nog graag op had gezien was een volumeknop. Het ene liedje is namelijk harder dan het andere en dan mis ik deze wel. Maar daarnaast vind ik het een ideaal item.

De douche speaker kan wel leegraken, maar daarvoor zit er een compact kabeltje bij met USB. Je kan hem dus opladen in een USB-poort van je laptop, maar ook in bijvoorbeeld de lader van je smartphone. Zolang het maar een USB-poort heeft zit je hier goed.


De bluetooth speaker kan zes uur lang muziek afspelen en dat is echt ontzettend lang! Ik heb maar één klein minpuntje; de missende volumeknop. Maar aangezien de speaker erg hard kan is het niet zo'n probleem! Hiernaast heb ik er niets op aan te merken en ben ik er echt dol op geworden. De douche speaker kan ik niet meer missen! 

'' Kende jij deze speaker al?

30 opmerkingen

 1. Ziet er leuk uit. Ik wist niet dat dit bestond!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er goed uit, kende hem nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat handig! Ziet er leuk uit ook in het roze!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze klinkt best geweldig! Hij heeft ook een super leuke kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had er al wel eens over gelezen! Het is wel ideaal om muziek te kunnen luisteren, zonder je telefoon onder de douche mee te hoeven nemen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel mooi! Ik hou echt van die roze spulletjes

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw, wat ontzettend handig zeg! Ideaal :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er leuk uit en ook nog eens kei handig!

  Liefs,
  www.lovesbeautyfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat klinkt erg goed en handig! Ik vind de kleur trouwens ook heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit lijkt me een erg handige gadget voor bij ons thuis! Denk alleen dat we dan allebei nog langer gaan douchen onder het mom van dat we nog even dat nummer af willen luisteren haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuk zeg! Ideaal voor mij, ik luister graag muziek onder de douche haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zooo cool, ik was onlangs nog bezig tegen mijn vriend dat ik wat muziek in de badkamer wilde, geniaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk zeg, vooral de kleur natuurlijk haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik kende het niet maar wauw, super cool! Het is ook handig om mee te nemen naar het strand (wel op een strand waar alleen je familie zit en verder niemand), of kan hij niet zo hard?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat cool! Wel vreemd dat er inderdaad geen volumeknop op zit, haha :') Maar misschien komt dit ook omdat 'ie zo lekker goedkoop is!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat gaaf joh, ik neem m'n mobiel wel eens mee in de badkamer. Maar dit is veel handiger haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat enorm handig! Ik vind het er ook nog eens erg leuk uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb hem ook in het blauw<3

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuk ding, ik luister nu nooit iets in de badkamer ben te bang dat mijn mobiel te vochtig word haha

  BeantwoordenVerwijderen
 20. wat een leuk product! ziet er ook nog eens heel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ah, mijn ouders gaan dit niet fijn vinden. Dan sta ik nóg langer onder de douche mee te bleren, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oeh wat leuk zeg en super handig! Ik zie dat er ook een telefoontje op staat, betekent dit dat als je gebeld wordt je kan opnemen en zo ook kan praten?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuk en handig dingetje!
  En een kleine opmerking, je kan je volume toch wel regelen door de vorig- en volgend nummerknop ingedrukt te houden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat handig, dat had ik nog niet geprobeerd. Ga ik zeker doen, bedankt voor de tip!

   Verwijderen