Cattier Paris - Douchegel Witte Klei & Lavendelhoning.


Wanneer ik aan Cattier Paris denk -denk ik ook altijd eventjes aan Kneipp. Deze merken verkopen namelijk beide producten met daarin veel natuurlijke ingediënten. Zo had ik van Kneipp ook al een heel aantal producten uitgeprobeerd, maar van Cattier had ik dit nog nooit. Nu kreeg ik laatst een pakketje met daarin één van de nieuwe producten van Cattier en kreeg ik de kans om er toch eens wat van te testen. Naast deze douchegel brachten zij onlangs ook een aantal andere producten uit waar ik ook erg nieuwsgierig naar ben geworden.


Het product wat ik ontving was de Cattier Paris douchegel met witte klei en lavendelhoning.  Als het gaat om pure lavendel ben ik nooit zo'n fan van deze geur, maar wanneer het bewerkt is en dus een stukje milder vind ik het erg lekker. Bij dit product is het -helaas- onbewerkt waardoor de geur mij niet zo aanspreekt. Wel moet ik zeggen dat ik hem niet vreselijk vond. Het is namelijk een vrij milde geur, die tegelijkertijd ook erg fris is. En op zich is het natuurlijk alleen maar goed dat de geur niet zo bewerkt is. Je moet dus van de geur houden, maar na hem twee keer te hebben gebruikt was ik er al aardig aan gewend.

En ondanks dat de geur me niet helemaal volledig aansprak vond ik de werking echter geweldig. Deze douchegel maakte mijn huid heerlijk zacht en hij schuimde ook erg lekker. Wat ik ook merkte was dat de frisse geur vrij ontspannend werkte, net zoals het product dat ook aangeeft te doen.


Over de geur heb ik niet zoveel te klagen, en de werking vind ik fantastisch. Dat is natuurlijk al een mooi pluspunt, maar wat ik ook erg leuk vind zijn de nieuwe verpakkingen van deze producten. Cattier had voorheen vooral producten met heel veel wit - er zit nog steeds genoeg wit in de vormgeving verwerkt- maar nu is er ook een boel kleur aan toegevoegd. Hoewel ik strakke, witte verpakkingen altijd erg mooi vind -vind ik het paarse bij deze douchegel ook erg leuk. Het maakt ze net wat vrolijker en in dit geval sluit het ook erg goed aan bij de geur van lavendel, dat natuurlijk ook paars is.

Van de geur moet je dus houden, maar aan de werking is naar mijn mening niets mis. Dit is een douchegel die ik met plezier ga blijven gebruiken totdat hij op is. Of ik hem opnieuw zou kopen? Dat niet, maar ik zou wel een douchegel van Cattier Paris willen proberen in een andere geur.

Cattier Paris - Douchegel witte klei & lavendelhoning 200 ML - €7.99
'' Heb jij wel eens iets van Cattier Paris geprobeerd?

*Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen ter review.

8 opmerkingen

 1. ik ken cattier paris niet maar het lijkt me wel een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt erg lekker zelf houd ik wel van lavendel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm dit klinkt wel erg lekker! Ik vind vooral de kwaliteit van de producten van Cattier Paris wel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben dol op Cattier paris, vind het heerlijke producten....leuk artikel..groetjes petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed! Ik heb zelf nog nooit wat van Cattier Paris geprobeerd. Maar het ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt goed! Thanks for sharing! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen