Charlotte Willems - Bodie Boost Bikini Boost.


Een tijdje geleden liet ik jullie al kennismaken met het Bodie Boost kookboek van Charlotte Willems. Ik heb dit boek al regelmatig gebruikt en ben er dan ook zeer over te spreken. Toen ik het persbericht kreeg van Charlotte haar nieuwste boek 'Bikini Boost' werd ik meteen enthousiast. Het duurde dan ook niet heel erg lang voordat ik mijn exemplaar in huis had. In dit boek staan diverse tips om op een gezonde manier de laatste kilootjes kwijt te raken voor een mooie bikini body. Tevens geeft het je een positief gevoel en helpt hij je happy & healthy het jaar door!


Bikini boost is een boek wat ik het liefst al ruim voor de zomer had gehad. Helaas is hij nog niet zo lang uit, maar desondanks dat kwam ik erachter dat hij ook voor na die tijd een aanrader is. En dat is natuurlijk super, want gezond leven mag het hele jaar door! In dit boek van Charlotte staan onder andere gezonde recepten, maar ook schema's met bepaalde oefeningen en ga zo maar verder.


Mijn persoonlijke favorieten zijn dan ook de BikiniBoost oefeningen. Ik deed al eens vaker de 30 Day Squat Challenge en heb de 30 Day Shred challenge ook al eens gedaan. Maar aangezien dit na een tijdje toch steeds weer hetzelfde is was ik toe aan iets nieuws. En ondanks dat je op het internet genoeg oefeningen kan vinden is het in zo'n boek een stukje handiger en duidelijker.

In dit boek staan bijvoorbeeld een aantal challenges. Zo heb je een challenge waarbij je elke dag een oefening krijgt die je een bepaald aantal keer doet, en hier staat nog een extra opdracht bij. Bijvoorbeeld een half uurtje wandelen. Dit in combinatie met het gezondere eten zal er op den duur voor gaan zorgen dat je kilootjes gaat verliezen en je tailleomvang afneemt.


Ook staan er in BikiniBoost van Charlotte Williams een boel lekkere recepten. Zo heb je hierboven één voorbeeld recept waar ik zelf erg benieuwd naar ben. Dit is de Surinaamse zoetzure komkommer. Ik ben erg benieuwd hoe dit smaakt en ga dit ook zeker maken.

Het fijne is dat de recepten allemaal niet zo lang hoeven te duren. Zo zie je dat bovenstaand recept slechts twintig minuutjes tijd inneemt qua voorbereiding. En als ik lees wat je allemaal moet doen denk ik dat dit zelfs een stukje sneller kan. 

Zodra ik weer terug ben van vakantie ga ik zeker aan de slag met BikiniBoost. Wie weet geef ik er nog wel eens een update over als het mij goed bevalt. Na het doorbladeren van dit boek heb ik in ieder geval al een hele goede, eerste indruk en ben ik erg benieuwd wat ik er in gebruik van ga vinden.

Charlotte Willems - Bodie Boost Bikini Boost - €16.95
'' Kende jij de Bodie Boost boeken al?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.

6 opmerkingen

 1. ik heb m ook, vind het een heel goed boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nderdaad ken ik de boodie boost methode wel, zelf heb ik het geprobeerd en het beviel wel eerlijk gezegd goed, vooral omdat je wel een aantal keer per week mag "zondigen"

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoef zelf niet af te vallen, maar ik ben toch wel benieuwd naar de recepten; gezond is volgens mij voor gewoon iedereen goed en daarnaast vind ik het vaak erg lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar gebruik ik hem zelf ook voor! En een beetje beweging vind ik ook altijd prettig. :)

   Verwijderen
 4. Ik ben enorm benieuwd naar dit boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijken me zulke leuke boeken!

  BeantwoordenVerwijderen