ELF Baked Blushes Peachy Cheeky & Pinktastic.


In mijn 'At the moment' artikel van deze maand liet ik er al ééntje van zien; de Baked Blushes van ELF. Ik bestelde er hier twee van. Één met de intentie om hem ook echt als blush te gebruiken, en de andere als higlighter. De kleur links, Pinktastic, vind ik namelijk meer een highlighter kleurtje dan een blush. Ik had er al wat positieve reviews over gelezen en besloot daarom om ze eindelijk ook maar zelf uit te proberen.Links zien jullie de kleur Peachy Cheeky, en rechts heb ik Pinktastic liggen. Ondanks dat Pinktastic naast de highlighter kleur ook wat roze deeltjes heeft zie je hier weinig van terug. Het is leuk voor het patroontje, maar op zich krijg je hier dus weing verandering van qua kleur.

Wat ik erg mooi vind zijn de verpakkingen en vormgeving van de blushes. Ondanks dat ELF een budget merk is vind ik dat ze dit heel erg goed doen. Zowel het kartonnetje als de producten zelf. Het doorzichtige dekseltje doet het bij mij sowieso al goed omdat je hier de kleuren weer doorheen kan zien. 


Toen ik de dekseltjes open deed kwam er al meteen een grote hoeveelheid shimmer tevoorschijn. En wauw, wat zijn ze beide mooi! Deze baked producten zitten nog niet zo lang in het assortiment waardoor ze mij ook nog niet eerder op waren gevallen. Maar nu ik hun aanwezigheid heb opgemerkt ga ik er zeker vaker naar kijken om te zien of er nieuwe kleuren van zijn uitgebracht.


Toen ik de highlighter swatchte werd ik echter iets minder enthousiast. Op het eerste gezicht is hij hier niet zo slecht, maar het heeft me heel wat moeite gekost om deze hoeveelheid pigment te krijgen. De blush vond ik ook iets minder dan verwacht, maar desondanks heeft deze wel genoeg pigment.

Maar toen ik de producten begon aan te brengen viel alles gelukkig ontzettend mee. De higlighter is werkelijk prachtig, en ik ben juist iets minder enthousiast over de blush dan over de ''highlighter''. De blush is namelijk heel erg licht en valt bij mijn lichte huid ook nagenoeg weg. Wel geeft hij een mooie glans waar ik erg enthousiast over ben. Al met al ben ik zeker niet teleur gesteld!

ELF Baked Blushes Peachy Cheeky & Pinktastic - €4.00 Per stuk.
'' Wat is jouw favoriete ELF product?

13 opmerkingen